DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 3.5 Dragonlance çıktı yada çıkıyor wizardsın sitesinde böle bişiyler duydum nası olur sizce...draconianlardan bir parça gösteriş yapmışlar.[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bence... hmmm... şey... ne desem yalan...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 b.ktan olur :-)[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HEYYT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hımm güzell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Fr dururken DL oynayana Phantasmal Killer atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ben oynarim da,oynatirim da walla. :-) Hem zevkler ve renkler tartisilmaz demisler. Yine de beklemem gerekecek cunku Kanada ya bile Eylul ortasinda gelmesi bekleniyormus. :-([hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Çıkış tarihi ağustos 2003 olarak gösterilmiş.[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Evet ama dagitimi ve collectible dukkanlarina gelmesi uzun zaman aliyor. Hem amazon un sitesine bakarsan da cikis tarihi Agustos diyor - tipki wizard in sitesi gibi - ama ellerine daha gecmemis, pre-order yapabiliyorsun ancak.[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Değişken bir olay. Bir aydan fazla gecikeceğini düşünmek bile istemem ben mesela. Bekleyip görmek durumundayız sanırım her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 üstelik zydara katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Simdilik hmmm demekle yetinicem :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bence bu sene içinde gelmez. yusuf'ta da iş yokmuş yaw. hani getiriyodu v3.5 core rulebookları?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Yusuf'ta insan evladı, süper şekilde tatil yapıyo şu an (bodrum modrum ama hiç yoktan iyidir) Gelir elbet, aceleye gerek yok. Elçiye zeval olmaz (ney alaka?)[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ne bu 3.5 böyle :D koçum at bakıyım şuraya 3.5 acılı dragonlance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: TheSilver, 08 August 2003 16:36 tarihinde demiş ki: ne bu 3.5 böyle :D koçum at bakıyım şuraya 3.5 acılı dragonlance.. :( espriye bak ben dl i sevmeyen biri olarak temkinliyim umarim güzel olr.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar