DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 3.5 Dragonlance çıktı yada çıkıyor wizardsın sitesinde böle bişiyler duydum nası olur sizce...draconianlardan bir parça gösteriş yapmışlar.[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bence... hmmm... şey... ne desem yalan...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 b.ktan olur :-)[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Fr dururken DL oynayana Phantasmal Killer atarım
Takhisis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ben oynarim da,oynatirim da walla. :-) Hem zevkler ve renkler tartisilmaz demisler. Yine de beklemem gerekecek cunku Kanada ya bile Eylul ortasinda gelmesi bekleniyormus. :-([hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Çıkış tarihi ağustos 2003 olarak gösterilmiş.[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover.
Takhisis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Evet ama dagitimi ve collectible dukkanlarina gelmesi uzun zaman aliyor. Hem amazon un sitesine bakarsan da cikis tarihi Agustos diyor - tipki wizard in sitesi gibi - ama ellerine daha gecmemis, pre-order yapabiliyorsun ancak.[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Değişken bir olay. Bir aydan fazla gecikeceğini düşünmek bile istemem ben mesela. Bekleyip görmek durumundayız sanırım her zamanki gibi.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Simdilik hmmm demekle yetinicem :)[hline]A little less conversation a little more action please
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bence bu sene içinde gelmez. yusuf'ta da iş yokmuş yaw. hani getiriyodu v3.5 core rulebookları?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Yusuf'ta insan evladı, süper şekilde tatil yapıyo şu an (bodrum modrum ama hiç yoktan iyidir) Gelir elbet, aceleye gerek yok. Elçiye zeval olmaz (ney alaka?)[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover.
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ne bu 3.5 böyle :D koçum at bakıyım şuraya 3.5 acılı dragonlance..
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: TheSilver, 08 August 2003 16:36 tarihinde demiş ki: ne bu 3.5 böyle :D koçum at bakıyım şuraya 3.5 acılı dragonlance.. :( espriye bak ben dl i sevmeyen biri olarak temkinliyim umarim güzel olr.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Öne çıkan mesajlar