nohut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 arkadaşlar geçen hafta AFS sınavına girdim ki gerçekten çok saçma... test 3 bölümden oluşuyor... ilk bölüm çok kolay ama az zaman var.. mesela bi resim vermiş, bu resmin içinde aşağıdaki resimlerden hangisi var diye soruyor.. çok kolay ama resim yarım sayfa olunca içinde kayboluyosun... şansın varsa hemen görürsün.. 2. bölüm kelime bilginizi ölçüyor... eski, (latince veya arapça) abidik-gubidik bir sürü kelime vermiş, eş anlamlısını soruyo... mesela bir kelime var ki (neydi unuttum... anneme söyledim o da unutmuş... hatırladığımda yazarım..) annem hastaneden "doktor" arkadaşlarına sordu... 20 kişi içinden 3-5 kişi bilebilmiş... yuh yani! ayrıca cevapların hepsi de birbirine benziyor... 3. bölümde de genel kültür soruları var... bu bölüm mantıklı olmuş ama yine " X ülkesinin 1800 lü yıllarda himayesinden çıkan hangi ülkedir ve o ülkenin başında o zamanda kim vardı?" gibi sorulara da rastladım... valla iyi sallayan geçecek ama yurt dışında bizi temsil edecek insanların (çocukların) bu şekilde seçilmesi bana mantıklı gelmedi bilmem siz ne düşünüyosunuz???[signature][hline]I'm the Clansman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar