corel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Arkadaşlar Vido Linklerinizi yazabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 konulu olur mu? $oyle bi tane var ilgilenirsen... eslant'a ilk geli$inde guzeller guzeli priest yolunu kaybeder, swamp bolgesinde boss arayan adeleli bir warrior ile kar$ila$ir. olaylar geli$ir...[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ewt süper olur bu kadarı bile ilginç dewam et bence :D[signature][hline]i'm a woker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Adam gibi bişey sordu, adam gibi cevap verin.. vermicekseniz boş boş konuşmayın!![signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: No1LikesMe, 29 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki: Adam gibi bişey sordu, adam gibi cevap verin.. vermicekseniz boş boş konuşmayın!! vauv! bi de once adam gibi arama yapmasi gerektigini bilseymi$sin iyi olurmu$.[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o zaman önce arama yap kardeş de geç.. o adamı tanıomusunda öyle konuşuosun adam yeni üye oldu ilk kez topic açtı dalga geçiosun adamla arkadaşım..[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: No1LikesMe, 29 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: o zaman önce arama yap kardeş de geç.. o adamı tanıomusunda öyle konuşuosun adam yeni üye oldu ilk kez topic açtı dalga geçiosun adamla arkadaşım.. peki sen beni taniyor musun da bo$ bo$ konu$mamami soyluyorsun?[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Gereksizin birisin ne diim..[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: No1LikesMe, 29 Kasım 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Gereksizin birisin ne diim.. bnce tosun_pasa nın yannda eziq sin ( sana kastım olduğundan deil ama...)daha dorusu yazma amacım gereksiz demenden dolayı [Bu mesaj emir tarafından 29 Kasım 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: No1LikesMe, 29 Kasım 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Gereksizin birisin ne diim.. diyebiliyorsan de bakalim bir $eyler de gorsun insanlar neler biliyormu$sun. neden gereksizmi$im. ben de arada gelip eglenceme devam ederim hem. hep boyle "gereksizsin", hedesin, hodosun deyip kaciyorsunuz tadi damagimda kaliyor.[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar