Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Çoğu arkadaşım Aniden dc olup Girdiklerinde Hiçbir itemini bulamadı gaijinrocker blade18xxx moradslayer immortal_hero morl3idangel saptanamayan nedenlerden dolayı soyuldu bi işler dönüo ama hadi bakalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Databaseciler gene iş başında Helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bu nasıl bişey Ya[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sndr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 peki bu konu hakkındaa herhangi bir gm den yardım istedin mi yada ne yapman gerektigini sordunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 olmaz böle bişiy saniyelik soyma işlemine döndü ya K.e :([signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bi yardım edebilceklerini sanmıyorum. online olursa konuşacam ama pek umutlu deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sndr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Gaiji, 29 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: bi yardım edebilceklerini sanmıyorum. online olursa konuşacam ama pek umutlu deilim sen genede once bi konuş bilgi al bu konu hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 dupe wipe olcağını zannetmiyorum artık dupe wipe olmayacak die biliyorum ://[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 deniycem ama bu olayların sonu deil 5 dk içinde 2 kişi soyulamaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sndr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ama duydugum kadarı ile gm ler sürekli olarak kontrol ediyolarmıs ellerınden geldigi kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 itemleri geri getirsede pek bişi farketmicek şifreler deişmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 trelamai ile oynayan ache de hacklenmis bugün söylemisti :/[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 zzzzzzzzzzzzzzzz Yuh harbidende seri soyma işlemine geçti bunlar sağlam ve full charları direk indiriyorlar[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar