Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Selam Knight Online' cılar. Aranıza katılmama yardım eden picallo_tr, holigun_tr ve murtaza (murtaza; sana oyunda ö.m atmicam.Benim yüzümden ölmeni istemem=)'ya teşekkürler. Amacım sadece Role-Play yaparak oynamak olacak.Böyle insanlar vardır işallah diyim. Eğlenmek için yapıcam bunu.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 O zaman orc ol insanların kafasını yeme RP si yap =) Çünkü başka RP olayı olucanı sanmıyorum bu oyunda =) UO igibi değil yani..Zaten girince anlarsın ve oyunu silersin direkt :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Oyun, "vaktini boşa harcamak" üzerine dayalı ne yazık ki. PK seviyesine gelene kadar MOBlardan kazandığın Experience point'lerle boğuşuyosun. Bunu yaparken de oynadığın karakteri tanımaya başlıyosun falan filan. bi kere bağlanırsan, kurtulamazsın. Söylemedi deme.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hesap için activation maili hala gelmedi, ne zaman gelir?[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Öne çıkan mesajlar