blaco Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 dostlarım hackshield zımbırtısı cıkıo ve oyle kalıyor bır sure ve sonunda '' Cannot connect to update server '' hata iletisi açılıyor ve oyuna giremiyorum.. yardım edersenız sevınırım.. hoscakalın.. [ Not : Güncellemelerin Hepsi Yapıldı ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bir DOS penceresi acip, ipconfig /flushdns yazip enter'layin. sonra tekrar deneyin oyunu calistirmayi. olmazsa ayni islemi tekrarlayin. israrla olmuyorsa HS icin update server'lari da down olmus olabilir. sorun sizden kaynaklanmiyordur yani.[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 allah rzı olsun hocam senden.. tsk ederım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 rica ederim.. HS'nin yavas calistigi durumlar icin de faydali olabilir bu yontem. su siralar cok soruluyor, bilenler bilmeyenlere anlatsin artik :)[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 şimdi beklede aktivasyon maili gelsin ne kadar daha surcek bu ıs merak edıorum dogrusu.. 10 dk oldu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar