Vergil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Merhabalar arkadaşlar ben şu an lvl 41'lik jedi'im health'im 5965 ve action 3200 küsür mesela flea'ya bi daliyorum bi kaç kere ls ile vuruyorum 10 - 20 flea bana bi vuruyo -5300 küsür ben direk yatiyorum bu neden dolayi sizce bug ya da lag'dan mi yoksa benim biraz daha kasmam mı gerekli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ha ayrica speederla giderken mustafarda birden beni geriye atiyo gidemiyorum o yere gitmiyor sıkışıyorum orda buda bug ya da lag'dan olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 1. sorununuz aslinda bug sayilmaz. MMORG oyunlarin hangisinde olursaniz olun lvl65 bir yaratik lvl41 oyuncuyu normalde birak tek vuruşu üfleyerek öldürür. Lvl'li olan bu tür oyunlarda o nedenle Gurup mantığı ve Fighter denilen, GUARD'lık yapan yani işi sadece dayak yemek olan bir class vardir. O dayak yiyerek yaratiği üzerine çekerken diğerleri yaratığa saldırır ve öldürür. NGE öncesi SWG'nin dayakcısı benim gibi MDEF'ler, TKM'lerdi. Şimdi kim yapabilir bu işi bilmiyorum. Neyse konu dağıldı. Yani olay normal. Yuksek lvl'li oyuncularin olduğu guruplara girip puan almaya bakacaksiniz. 2. sorunuz içinse Mustafar ve Kassyhik gibi haritalarda harita sinirlari disinda haritanin icinde de engeller var. yan dant. yada dathomirde oldugu gibi her yere gidemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bug ve lag ve cem_jedi bu 3ü bir oyunda biraraya gelirse ne olur? bkz. swg :D:D (kızma coldwind tamam sustum)[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yok tunch sonuna kadar haklisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Vergil, 27 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Merhabalar arkadaşlar ben şu an lvl 41'lik jedi'im health'im 5965 ve action 3200 küsür mesela flea'ya bi daliyorum bi kaç kere ls ile vuruyorum 10 - 20 flea bana bi vuruyo -5300 küsür ben direk yatiyorum bu neden dolayi sizce bug ya da lag'dan mi yoksa benim biraz daha kasmam mı gerekli ? bak cem... flea oldukça nazik bir yaratık aslında... ama çocukluğunda bu çok pis yerlerde büyümüş. o yüzden cildinin bir çok yerinde kaşıntıya sebebiyet veren yaralar var. aynı zamanda çok kaşındığı zaman , fleanın alt benliğini ortaya çıkartıcak hormonlar salgılayan yaralar bunlar. sen 41 kere maaşallahlık üstün yeteneklerinle ve müthiş iyi niyetinle fleanın yaralarını 10ar 20şer kaşırken dozu iyi ayarlıyamıyosun ve flea sinirlenip seni öldürüyor. sonra o siniri geçince gidip bir köşede ağlıyor ben ne yaptım diye... said: Vergil, 27 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Ha ayrica speederla giderken mustafarda birden beni geriye atiyo gidemiyorum o yere gitmiyor sıkışıyorum orda buda bug ya da lag'dan olabilir mi ? aslında bug veya lag değil bu... soe deki devler , özellikle mustafarın coğrafyasını proglamlayanlar sapanla oynamayı çok seven tipler. mustafarı düzenlerken kendi aralarında eğlenmek için , haritaya görünmez sapanlar yerleştirmişler. ama her zamanki gibi beta halinde sürülen oyundan o sapanları çıkartmayı unutmuşlar. farkettiklerinde , patronlarından azar işitmemek içinde "oraya giremezsiniz kardeşim" gibisinden bir mazereti uygun görmüşler. sen dediğin yerlere girmeye çalışırken aslında o sapanlara takılıyorsun.. gidiyorsuuuun giiyorsuuuun ama sonra her sapanda olacağı gibi devler lastiği bırakıyor ve hoooop sen geri uçuyorsun.. başka sorunuz varsa swg hakkında cevaplayabilirim :)[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hayatimda oynamadim silkride online'i sw galaxies'den başka oyun tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 silkride degil silkroad bilgine...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Herneyse oynamadım SWgalaxies başka büyük yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Vergil, 29 Kasım 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Herneyse oynamadım SWgalaxies başka büyük yok ! tu[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar