wsadad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 [spo1=...][/spo] bu gorev nasıl yapılıyo premium alanlara falan mı oluyo ???[signature][hline]Job : ShamanNation : KarusNick : Ulotrix_PLvL : 43Race : Puri TuarekNp : 17xxClan :n00bzServer : Olympia Sürekli güncellemeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 k2 nin yeni para tuzağı o Cash alınca hediye ediyo. Vediği şeyler kaç para tutuyo sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Görev değil bu, promosyon gibi bişey. 4000 Knight cash alıyosun, adamlar sana onları veriyor.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hmm naladım da 4k knight cash hea vay be adamlar hakkaten zengin 400 $ mı yapıyo 40 $mı yapıyo ???[signature][hline]Job : Shaman Nation : Karus Nick : Ulotrix_P LvL : 43 Race : Puri Tuarek Np : 17xx Clan :n00bz Server : Olympia Sürekli güncellemeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 e ben 9000 kc aldım bana bişi vermediler[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Gothic, 29 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki: e ben 9000 kc aldım bana bişi vermediler ayip etmi$ler.. neyse seni mi kiricaz yav. :)[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tamami ile acgözlülük ve hirsin bir promosyonu .. Bu gidisle yakinda 1k KC alana 10m xp verilecek diye promosyon yapmazlarsa iyidir. Bu son promosyon firmanin bütün karizmasini aldi götürdü. Tamami ile pazar limoncusu zihniyeti.. yazik ... Bu arada simdiye kadar arkasindan konusmadigim, aksine millet üzerine giderken görevini yaptigini savundugum GM'in de, coluk ve cocukla muhattap olup kendini yiprattigini ve kelimenin tam anlami ile havalara girdigi netlesmistir.[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence [Bu mesaj RuneLaFey tarafından 29 Kasım 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar