hergele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ya ben internete girince yapcak birşey bulamaz oldum bana önerebileceğiniz güzel şeyler okuyup eğlenebileceğim yada şiir edebiyat sinema müzik siteleri verirmisiniz veya yapacak türlü türlü şeyler :d[signature][hline]....Hergele....
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aynen ya msn msn nereye kdr hiç bişi yapmıoz böle zevkli bi kaç site söleyin arkadaşlar..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 çıkın gezin lan manyak mısınız[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 uyuyun bence..;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: fastreload, 28 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: çıkın gezin lan manyak mısınız +123456789[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
hergele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Okul vakti bu saatte insanın bişi yapası gelmiyo sizin gezdiiniz siteler neler[signature][hline]....Hergele....
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: fastreload, 28 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: çıkın gezin lan manyak mısınız :D:D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 site işlerine girin.. ah zamanım olsada öğrensem kassam bişiler..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 eet php öğrenin =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hiç olmadı mmorpg oynayın yav.bulunur bişeler koskoca internet bu.tükenmeskii..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 uo wow ko türevlerinden bi oyuna başla, zatn başka yapck işin kalmaz:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 wow tasvip etmioruuumm :) sağlığa zararlı..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ya millet topic açmayım dedim 3GB. kota aşımının sonucu ne? Ben her MB. başına üç beş kuruş ödüyoz diye duydum?[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected]
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Oha o kadar degil.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: RabbiT, 29 Kasım 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Ya millet topic açmayım dedim 3GB. kota aşımının sonucu ne? Ben her MB. başına üç beş kuruş ödüyoz diye duydum? 1 gb aşınca 10 ytl veriodn sanırım.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kullanmiyosan hemen firefox indiriyosun, sonra stumble upon adli addonu yukluyosun. kayit olurken hoslandigin seyleri seciyosun. sonra toolbarda stumblea basip hoslandigin konudan random bi site geliyo. arama yap konu acilmisti onceden...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... [Bu mesaj aquila tarafından 29 Kasım 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oyun, oyun veya oyun[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: fastreload, 28 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: çıkın gezin lan manyak mısınız :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 dışarı çıkmasanız da olur. şööle bi düşünün neye "vakit olsa yapıcam" diyosunuz onu yapın. atıyorum bi gitar alın koyun kenara, her sıkıldığınızda üç beş çalmaya çalışın. tahta yontun, maket yapın... kendinize bişi katın yani. veya wow da oynanabilir.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum.
Öne çıkan mesajlar