_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 arkadaşlar sonunda nation transfer gerçekleşti artık karusuz.. hi karus :D bye bye elmorad :D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:66 np:i am pk noob,just leveling :D server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hayırlı olsun arese[signature][hline]Job : Shaman Nation : Karus Nick : Ulotrix_P LvL : 43 Race : Puri Tuarek Np : 17xx Clan :n00bz Server : Olympia Sürekli güncellemeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 nerde dönek warsa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SyLvAnNnN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hayırlı olsun patriot olmasa 1 dakka durmam humanlarda 2000 kc de var ama degıstırılmeyen tek sey arkadaslık natıon deıl:D[signature][hline]Nick:Eskı ( []Sylvan[]) yenı (Destructionpriest) Lvl:6x Np:3x.xxx Nation:El Morad Clan:PaTrİoT Job:Paladiin Düşmanlarım:Cıbırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lol Ben Hala Human im KOrmayin Yandaslarim :P[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 28 Kasım 2005 21:10 tarihinde demiş ki: lol Ben Hala Human im KOrmayin Yandaslarim :P :) :) valla KİMBUPISLIk beni sasirttin helal olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 -i am pk noob-just leveling bu ne demek ya i am pk noob bilmiyonuz ingilizce kasmayın bari nedir bu ingilizce yazı yazarak ne hissediyosunuz yurdumun dilini kullanın bilmediğiniz dili değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keagon_lich Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 arkadaşlar hayırlı olsun ban yedm :(... nedenini pek anlayamadm ama karus yapmadılar ban attılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 i am noob at pking demesi lazımdı yannış yazmış , bu arada benim bugun premiumun son günü giremiyorum oyuna information %10 da atıyo :@[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aynısı bugün bana da oldu. oyunu tamamen silip tekrar yüklemen gerekir. o zaman giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: JadeReal, 28 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 28 Kasım 2005 21:10 tarihinde demiş ki: lol Ben Hala Human im KOrmayin Yandaslarim :P :) :) valla KİMBUPISLIk beni sasirttin helal olsun sana jadee gecen nediyodun simdi nediyosunn pmde iste pico bir suru serefsizle aynı clana girdi satti bizii it oo kimbupislik gibi serefsizle aynı clanda diyodun vaybe sende 10 numara dolandırıcı cıktın yaa baska bise demiyorum eyer yok ben böle bise demedim diyosann ben bise demiyorum[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 orc oldunuzmu anlamadım aresmajere yi gordum az once karizma clanında ve human :S[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hadi gene iisiniz artik tarafimizdan katledilmeyeceksiniz :D:D:D hepinizin gözü aydin hayirli olsun...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 benı bıraktınız laa :((( bende orc olmak ıstıorum bıktım humanlardan :((( degısıklıge ıhtıyacım war. Jade sen gordugum en ıyı clan baskanısın benı 2 cı clana laık gordun ama genede en ıyı clan baskanısın Kızın1i ben tanımıyorum ole bırımı war :PpP Noob 70 olsa ne olur olmasa ne olur< degılmı jade ?[signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +8 raptor arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: OffLine, 28 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki: aynısı bugün bana da oldu. oyunu tamamen silip tekrar yüklemen gerekir. o zaman giriyor. Teşekkür ederim deniyeceğim[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: NightHunter666, 28 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: hadi gene iisiniz artik tarafimizdan katledilmeyeceksiniz :D:D:D hepinizin gözü aydin hayirli olsun... zuahahha abii bugun seni kestim icin sory ilk sen daldin kcıcından ates cıkıyodu sondurmek icin dugmeye bastim ahashdsdjfhakjsfhakls[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 peki orc olarak oyuna girebilen human varmı[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 :D:D:D:D ya vuruyorum sonra geri cekiyorum elimi ama ish ishten gecmish oluyo bugün hb'nin arkasinda 4 kisi bi show yapmistik hatta kimbupislik'ede msnden yaziodum dur geliim aranizda oturayim felan dedi ben msnden yazdim aman dikkat et ''Z''ye gelme diye sonra msnden oyuna gectim ve ''Z''ye bastigimda kimbupislik'i refleksle öldürmüs bulundum (buffu yokmus tek vurusta gitti :D) zaten party yaparken adam ayirmak cok zor oluo sen diyosun ki ben buna dalmam ama bakiyosun o adam senin priestina dalio :D ha sana dalmish ha priesta xD neyse artik orcsunuz ya bosverin o npde benim sana güzelligim olsun :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 saolasınddaa halen bekliyorum orc olmayıı %2 de hata veriyo oyun giremiyormm cıldırcam clanda 4 kisi kaldık herkez orc oldu biz bekliyoruzz bif e diyinde bi el atsin yoksa sövce 4 saattire bekliyorum[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 beni kesmenin bedeline sayarsin beter olun sonradan görme orclar :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya gelenler bigün bi yerde buluşsak sizinle[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: ConYTurK, 28 Kasım 2005 22:17 tarihinde demiş ki: -i am pk noob-just leveling bu ne demek ya i am pk noob bilmiyonuz ingilizce kasmayın bari nedir bu ingilizce yazı yazarak ne hissediyosunuz yurdumun dilini kullanın bilmediğiniz dili değil. sana ne yaw allah allah o kadar ingilizcem war. kasarım kasmam seni ne ilgilendirir allah allah[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:66 np:i am pk noob,just leveling :D server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Informer, 28 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki: i am noob at pking demesi lazımdı yannış yazmış , bu arada benim bugun premiumun son günü giremiyorum oyuna information %10 da atıyo :@ ahahaha aynen ya oyundan bi çıkim dedim, daha da giremiorum XD[signature][hline]Level 66 priest 470k+ np / ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: PoSuMm, 28 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki: benı bıraktınız laa :((( bende orc olmak ıstıorum bıktım humanlardan :((( degısıklıge ıhtıyacım war. Jade sen gordugum en ıyı clan baskanısın benı 2 cı clana laık gordun ama genede en ıyı clan baskanısın Kızın1i ben tanımıyorum ole bırımı war :PpP Noob 70 olsa ne olur olmasa ne olur< degılmı jade ? Ben sana git demedim sen ya gidersem die panik olup gittin POSUM .. tesekkur ederim bu arada.. Orc olup napican ?? B Astan nasil basladinsa oyle git vatan haini olma :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Ojeee, 28 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki: said: JadeReal, 28 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 28 Kasım 2005 21:10 tarihinde demiş ki: lol Ben Hala Human im KOrmayin Yandaslarim :P :) :) valla KİMBUPISLIk beni sasirttin helal olsun sana jadee gecen nediyodun simdi nediyosunn pmde iste pico bir suru serefsizle aynı clana girdi satti bizii it oo kimbupislik gibi serefsizle aynı clanda diyodun vaybe sende 10 numara dolandırıcı cıktın yaa baska bise demiyorum eyer yok ben böle bise demedim diyosann ben bise demiyorum +9999999999999[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar