tellos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gerizekalı fifa[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eee yuuhh artık cus yanı :@[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 inanılmaz hata.. hata olduğuna şüpheliyim. kasten yapılmış olabilir yada ben paranoyak olabilirim (ama sanırım ilki).[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bence kasten. fifadan söz ediyoruz. kıytırık bi yayınevi basmadı o zmn kitabı. baskı hatası olabilir mi böyle bi şey?türkçe ve kürtçe ha? başka dertleri kalmadı bunların illa benliğimizi kaybedelim asimile olalım, teslim edelim kendimizi istiyolar. biz ne istiyoruz? benliğimizi, ülkemizi, özkültürümüzü korumak değil mi? o zaman hodri meydan, bırakın yapsınlar. zaman kim haklı gösterir. susacak değiliz herhalde.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 FIFA'ya kafam girsin. Oyunlarına da küstüm artık PES alıyorum. Bu şerefsizler bizi Dünya Kupasına kadar men ederlerse şaşırmam.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar