Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oto firmalarının kısaltmalarının ilginç açılımları..

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Gelen bir e-mail i c/p liyorum ;

AUDI : Another Ugly Deutsche Invention (Bir diger çirkin Alman Icadi)

BMW : Brings Me Women (Bana Hatunlari Getirir)

FIAT : Failure in Italian Automotive Technology (Italyan Otomotiv Teknolojisinin Basarisizligi)

FORD : Fast Only Rolling Downhill (sadece yokus asagi hizlanir)

SAAB : Shape Appears Ass-Backwards( Popo Görünümlü)

HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive. (Umariz hiçbirseyin sürülebilir ve pahali olmadigini anlamissinizdir)

VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object (Çok eski görünüslü araç)

PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything (Zengin züppe bebelerinin herseye sahip oldugunun kaniti)

[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 12 August 2003 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 12 August 2003 10:55 tarihinde dediini süper insan horacegoesskiing hazretleri şöyle düzeltmiş
HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive. (Umariz hiçbirseyin sürülebilir ve ucuz olmadigini anlamissinizdir)

VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object (Çok acaip görünüslü araçsal obje)
[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl işin espri yönü dışında Pontiac'ın isim hikayesini anlatmak isterim.Efendim ismini hatırlamadığım zati muhterem bir araba design eder kendine ve evin kahyası olan yaşlı bir zenciyi çağırır bak bakalım der nasıl olmuş neye benzemiş.Zenci patronuna efendim cadillac(yanlış yazdı ise affola)'a benzemiş der ve aracı design eden zatı muhterem bu aracın adını kor,
PONTIAC:Poor Old Negro Thinks Its A Cadillac[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...