Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvanlar

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

Hepinizden dehşet biçimde iğreniyorum...O çirkin suratlarınızdan,kirli,leş gibi kokan bedenlerinizden,ezik karakterlerinizden,herşeyinizden ölümüne tiksiniyorum.
Ulan hayvan;
Senin yüzünden kızla sokağa çıkmaya çekinir oldum.Pis iğrenç bok herif hayatında kimseyle beraber olabilecek ne suratın,ne de karakterin var,kabul et bunu ve ÖKÜZ gibi bakma bize..Seni öldürmek istiyorum aşağılık herif ama sana dokunup da ellerimi pis kanınla kirletemem.Neden ÖKÜZ gibi bakarsın anlarım aslında sokaktaki bayanlara..
Ey hayvan;
Güzel olana bakılır tabi.Ama BİR kere..Ama sen o iğrenç bakışlarınla zavallı bayanı süzersin ÖKÜZ gibi,bu da yetmezmiş gibi arkasından da uzun bir süre bakarsın..Hayvan mısın?Senin yerin parklarda bira çekmek ey adi şerefsiz köpek...

Erkek olmama rağmen erkeklerden nefret ediyorum...(%75'inden)[signature][hline]Order Within Chaos....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
InneR_ChaoS, 26 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Acaba USA'ya gitsem yine ayni şeyler başıma gelir mi?

daha fazlası gelir.gerçi senin başına gelmeyebilir ama kız arkadaşının başına daha fazla şeyler gelebilir.senin başınada gelir vazgeçtim. nigga factor[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 26 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
said:
InneR_ChaoS, 26 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Acaba USA'ya gitsem yine ayni şeyler başıma gelir mi?

daha fazlası gelir.gerçi senin başına gelmeyebilir ama kız arkadaşının başına daha fazla şeyler gelebilir.senin başınada gelir vazgeçtim. nigga factor

Tamam dünya değiştiriyorum o zaman..[signature][hline]Order Within Chaos....
Sosyal ağlarda paylaş

aynen!
pis magandalar! serefsizler! aptal abazalar!! amele sümükleri!
türkiye'deyken sokaga yalniz cikmaya korkuyorum resmen be .
en son 5-6 öküzümsü türden organizma etrafimi sarip , laf atmisti . iyi ki laf atmakla kaldilar . baska birsey yapmalarindan acaip derecede korkmustum .[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Kasım 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim merak ettiğim.Bu eleman buraya patladıda patlaması için piminin çekilmesi lazım.Acaba kim yada kimler yada nasıl bir olay pimini çekti..İkincisi insan çevresini kendi seçer çevresi onu değil.İstediği gibi yaşayabileceği yerler var(söylemeyeceğim madem o kadar laf ediyor kendi arasın gitsin allahın amerikasına).[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 26 Kasım 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Todesengel, 26 Kasım 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
her şehir sux be

Ne alaka ben kocaelide rahat rahat geziyorum kızla hatta akşam saat 9'da bile sahilde banklarda oturabilioz kimsede gelip rahatsız etmio. İstanbulda sen saat 9 bırak kızı tek başına gezerken başına bi hal gelir.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ırkçılık değildir.
Zencilerin suç işlemesinin sebebi derilerinin rengi değil, tarihte uğradıkları haksızlıklar sonucu amerika toplumunda saygıdeğer bir yer hala edinememiş olmaları ve sonuç olarak fakir ve ihtiyaç içinde olmaları. Yani zenciler derilerinin rengi yüzünden hırsız, saldırgan, aç tipler olmuyorlar, yetiştikleri ortam yüzünden oluyorlar.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...