InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Hepinizden dehşet biçimde iğreniyorum...O çirkin suratlarınızdan,kirli,leş gibi kokan bedenlerinizden,ezik karakterlerinizden,herşeyinizden ölümüne tiksiniyorum. Ulan hayvan; Senin yüzünden kızla sokağa çıkmaya çekinir oldum.Pis iğrenç bok herif hayatında kimseyle beraber olabilecek ne suratın,ne de karakterin var,kabul et bunu ve ÖKÜZ gibi bakma bize..Seni öldürmek istiyorum aşağılık herif ama sana dokunup da ellerimi pis kanınla kirletemem.Neden ÖKÜZ gibi bakarsın anlarım aslında sokaktaki bayanlara.. Ey hayvan; Güzel olana bakılır tabi.Ama BİR kere..Ama sen o iğrenç bakışlarınla zavallı bayanı süzersin ÖKÜZ gibi,bu da yetmezmiş gibi arkasından da uzun bir süre bakarsın..Hayvan mısın?Senin yerin parklarda bira çekmek ey adi şerefsiz köpek... Erkek olmama rağmen erkeklerden nefret ediyorum...(%75'inden)[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 nooldu kız arkadaşınla yürürken bi adilik yapan mı oldu?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 +1 katılıyorum sana =) %75 değil %80[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 buda güzel:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Canıma tak etti artık ya.Acaba USA'ya gitsem yine ayni şeyler başıma gelir mi? @Viper öyle bişey olsa delirirdim zaten,sonum nezaret olurdu.. Çoğu zaman yukarda anlattığım gibi oluyor,artık BIKTIM.Fazla hakaret içeriyorsa yazdıklarım özür dilerim..[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ne oldu ?? uçtun mu ??[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 peki numaranı bırak ararız biz seni[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 doğruları yazmışsın abaza dolu etraf![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bişi sorcam bizsiziararız nerde?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: InneR_ChaoS, 26 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Acaba USA'ya gitsem yine ayni şeyler başıma gelir mi? daha fazlası gelir.gerçi senin başına gelmeyebilir ama kız arkadaşının başına daha fazla şeyler gelebilir.senin başınada gelir vazgeçtim. nigga factor[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Fistan, 26 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki: said: InneR_ChaoS, 26 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Acaba USA'ya gitsem yine ayni şeyler başıma gelir mi? daha fazlası gelir.gerçi senin başına gelmeyebilir ama kız arkadaşının başına daha fazla şeyler gelebilir.senin başınada gelir vazgeçtim. nigga factor Tamam dünya değiştiriyorum o zaman..[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aynen! pis magandalar! serefsizler! aptal abazalar!! amele sümükleri! türkiye'deyken sokaga yalniz cikmaya korkuyorum resmen be . en son 5-6 öküzümsü türden organizma etrafimi sarip , laf atmisti . iyi ki laf atmakla kaldilar . baska birsey yapmalarindan acaip derecede korkmustum .[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Kasım 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Bungala, 26 Kasım 2005 17:52 tarihinde demiş ki: Bişi sorcam bizsiziararız nerde? Eli kulağındadır yahu, uzaklarda olmaması lazım.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Türkiye burası malesef böyle. Tek çözümü de eğitim. Eğitim şart![signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sorun aslında toplumun düzeninde..Herif hayatında görmemiş ki sokakta görünce isyan ediyor tabi ezik..Bunu da laf atmayla öküz gibi bakmayla kapatmaya çalışıyor..[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Belki hayatın da hiç kız görmemiştir, boşver fazla takmamak lazım böylelerini.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 İstanbul sux...[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 her şehir sux be[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Fistan nigga factor demişsin de..Biraz ırkçılık olmadı mı?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Benim merak ettiğim.Bu eleman buraya patladıda patlaması için piminin çekilmesi lazım.Acaba kim yada kimler yada nasıl bir olay pimini çekti..İkincisi insan çevresini kendi seçer çevresi onu değil.İstediği gibi yaşayabileceği yerler var(söylemeyeceğim madem o kadar laf ediyor kendi arasın gitsin allahın amerikasına).[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 26 Kasım 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 şimdi ırkçılık tartışması başlatmayın![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Todesengel, 26 Kasım 2005 18:00 tarihinde demiş ki: her şehir sux be Ne alaka ben kocaelide rahat rahat geziyorum kızla hatta akşam saat 9'da bile sahilde banklarda oturabilioz kimsede gelip rahatsız etmio. İstanbulda sen saat 9 bırak kızı tek başına gezerken başına bi hal gelir.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 edirnede kızlar gece 2 de sokakta rahat rahat evlerine filan gidebiliyorlar yürüyerekten ya da geziyorlar işte yani herşehir demiyelim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 haklısınız ama bu tür abazalarda her yerde var! az da olsa var![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bence ırkçılık değildir. Zencilerin suç işlemesinin sebebi derilerinin rengi değil, tarihte uğradıkları haksızlıklar sonucu amerika toplumunda saygıdeğer bir yer hala edinememiş olmaları ve sonuç olarak fakir ve ihtiyaç içinde olmaları. Yani zenciler derilerinin rengi yüzünden hırsız, saldırgan, aç tipler olmuyorlar, yetiştikleri ortam yüzünden oluyorlar.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar