kfg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben elimdeki bir divx i cd ye yazmak istiyorum, video formatında ama altyazıları da var ve onların da gözükmesini istiyorum vcd de falan izlerken... bunu nasıl yaparım ? video formatı .avi, altyazı formatı .srt[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 28 Kasım 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 vcd playerlar divx okumaz.. dvd okuyamadıkları gibi.. eğerki divx player a sahipsen yapman gereken şey film adı ile altyazı adının aynı olmasıdır.. yani xxx.avi xxx.sub gibi..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 saol moriq... bir program buldum avisubtitler diye... önce ekliyorum sonra yazma programından video yu seçiyorum, inşallah olur :P...[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Sana TMPGenc programı gerekiyor. Normal VCD yapacaksan bedava. AVI yi vcd formatına çevirirken altyazıyıda basıyor üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar