kfg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben elimdeki bir divx i cd ye yazmak istiyorum, video formatında ama altyazıları da var ve onların da gözükmesini istiyorum vcd de falan izlerken... bunu nasıl yaparım ? video formatı .avi, altyazı formatı .srt[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 28 Kasım 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 vcd playerlar divx okumaz.. dvd okuyamadıkları gibi.. eğerki divx player a sahipsen yapman gereken şey film adı ile altyazı adının aynı olmasıdır.. yani xxx.avi xxx.sub gibi..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM
kfg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 saol moriq... bir program buldum avisubtitler diye... önce ekliyorum sonra yazma programından video yu seçiyorum, inşallah olur :P...[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Sana TMPGenc programı gerekiyor. Normal VCD yapacaksan bedava. AVI yi vcd formatına çevirirken altyazıyıda basıyor üzerine.
Öne çıkan mesajlar