LoWNeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Filmin başında hikaye tamamıyle gerçektir derken başlıyorsunuz korkmaya.Eski tarz korku filmi olarak nitelendirebileceğim yani şimdiki gibi elinde bıçak üniversite kampüsünde hatun kesen korku filimlerine nispet yaparaktan diyorum bunu, haricinde oldukça etkili Emıly Rose'un içine giren iblisin sonucunda başına gelenler vsvs.Çok daha bahsetmiyim ama ben hayatımda bu kadar korkarak izlediğim nadir film hatılarım.Hele o şeytan çıkarma sahnesini izleyenler olursa lütfen fikirlerini belirtsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tamamiyle gerçektir yazması fragmanında beni tamamen soguttu filmden izlemeye deger bulmadım inlere cinlere inanmadıgım için ama en son izledigim exorcist filmi çok kötüydü bana tamamiyle hristiyan propagandası gibi geliyolar..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tirsak bi adamimdirki :) tirsmadim eheha[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tamamiyle gerçek (?) (izlemedim)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=142331 Şuraya alalım :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar