SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 curse-gamingden coordinat addonu vardı onu yukledim koordinatları görüyim diye ama 1.8.3 de çalışmıyor. bildiğiniz başka bir koordinat addonu varmı 1.8.3 te çalışan??[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ct-mod yükle var onda sorunsuz calisiyo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 titan bar yukle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ok saolun bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya ben addonları ben yüklüyorum ama nedense hiç açılmıyor önceden oyuna giriş ekranında sol altta addon seçeneği oluyordu ama şimdi öyle bişey yok. oyuna girerken normalde bi launcher çıkıyor playi tıklıyınca oyuna giriyor ama bende öyle değil wowu tıklayınca direk acc ekranına giriyor. addon kurdugumda hiç birisini çalıştıramıyorum. neden böyle oluyor bu. interface deki addon klasorundekı herseyı silip yaptım yine aynı acaba wtb ile wtf klasorlernı silsem düzelir mi ?[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 addon la alakalı mı bilmiyorum da, senin oyunun direk account sayfasına gitmesi kısayolu değiştirmemiş olman... seninki hala wow.exe nin kısayolu... wow klasörüne launcher.exe dosyası geldi, kısayolu ona çevir :)... ama 1.8.3'ü o character ekranındaki addon tuşunun çıkmaması olayını düzeltmek için yapmışlardı zaten :)... addon tuşunun çıkmaması olayı için wow daki addon klasörünün isminde bir hata var mı kontrol et...[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 29 Kasım 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar