holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ya a4 te kasıyodum dc olup askıda kaldım başka bi charla girdim a4 yok üstteki yazı var char gidermi? [spo1=anlayamadım][/spo][signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya bi yardım edin akıl verin[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bı bardak soguk Su:))) 2 gune duser :D dusmesse akıl ara:))[signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +5 raptorla Tk talos keserım ıtınayla:)) Gulmeyın kesıyorum ınanmayana gosterırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ama 58 den 59 oluırken dc oldu son aposta şimdide yüzde 5 kala oldu 60 olmak istiyom master org olmak istiyom shadow hunter istiyom k1z1n1i hit olsun istiyom[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bende de ayni sorun var a4 eslanti turlarken pat dc tek umudum savasta serverlarin cokmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bi dah a4e girersem 2 olsun[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Cafedekilerde de ayni sorun oldu genel bir durum panik yapmana gerek yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 panik değil sinir yapyıom mster itemlerim falan hazırdı alacaktım avantadan %20 atağımıda savaşta mage yarmayı hayal ediyodum isterse 1 gün gelmesin bundan sonra[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sabret :) 15 dk kaldi savasa sonra gum eheeheh tabi insallah bizim acimizdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bakalım inşallah ama bakımdan sonra savaşlar pek kasmamaya başaldı onu diyimde pek umut etmeyelim[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 lıstede a 4 ve b4 yok server lıstesınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 evet mağdurlar savaş başlayalı yarım saat oldu girebilen varmı[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 galiba bizim is yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yaş ki ne yaş bi ara uzun bi acc already in use mesajı gelmedi hah tama giriyor dedim çotank die yapıştırdı mesajı monitöre[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 isin kotu yani acaba a4 server toptan mi kalkti diger forumlardada hicbir bilgi yok resmi sitedede bilgi yok yandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 içinde bulunan charları yutup gitmiş olmasın :D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bende beramusa giremedim, yan car giriyor asıl carım girmiyor direk dc veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 seninkisi farkli bir olay muhtemelen bizde account in use.... falan filan seninki biraz banlanmisa benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya o değilde bu a4 charları alıp kaçtı bence bendeki itemlerde sağlamıd yani satmasın sağda solda bi de ondan önce biff is here no fear die notice geçti löl[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yukcell Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bu a 4 te 2. kez başıma gelio.Aynı sorun bende de var :(( bi daha a 4 e girersem.... 2 dk lık boss bakmaya girmiştim.Dc oldum ve saat 10:00 dan beri tık yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar