Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PK'nın yüz karaları (Cypher)

odi

Öne çıkan mesajlar

bravo 0di pekı o saydıgın ısımlerın gm tarafından deılde gm charı kullanan hacker tarafından banlandıgınıda bılıyomusun ?????????? ceza oyunda deıl ........off sütten cıkmıs ak kasıksınız haa allah ...dimi dostum kosp la koordınat belırleyıp savaslarda yer deıstıren kım ?????????ohh ne guzel chete clanı banlansın sız de rahat rahat doslasın dımı ..:D yok bıraz zor.. o banlanan charları gm kendısı actı[signature][hline]66 paper mage
np :15xxxx
clan :AshQiyA
server :cypher
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Angelus
GM'in kendisinin açtığını ben de biliyorum,bütün cypher de biliyor.Bu senin açtığın Ashqiya clanı da zaten ::chete:: nin devamı.
Angelus,madem haklısın.benim el morad charım da var.Gidiyorum Dark Marelerin oraya bomboş.Dark Stone lerin olduğu yer bomboş.Crimson Wing ,Falcon vb. kaliteli item düşüren yaratıkların orası hep boş.Peki clanınızdaki +8 Shardları nasıl elde ediyorsunuz?
clanınızda kaç tane +8 shard var +8 chitin shell var +3/+4 unique item var?
Bunun açıklamasını bana yap yeter.[signature][hline]NICK : 256
Server : Cypher
IRK : Karus
Level : XX
Clan : XX
Sosyal ağlarda paylaş

Buyrun bir tane de benden size KOXP kullanıcısı.
Arena'da alıştırma yapıyor.Az sonra CZ'ye gider başlar NP kasmaya.

alex511 nickli arkadaş.

http://rapidshare.de/files/8231439/macro5.avi.html[signature][hline]NICK : 256
Sosyal ağlarda paylaş

Item düşen yaratıkların yerleri boşken bir serverde Bu kadar +8 item olamaz.
+3/+4 Unique item olamaz.
Olur diyenler işin sırrını bizimle paylaşsınlar bari.Bu itemleri dupe yaparak da elde edemezsiniz.[signature][hline]NICK : 256
Sosyal ağlarda paylaş

said:
256, 27 Kasım 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
Item düşen yaratıkların yerleri boşken bir serverde Bu kadar +8 item olamaz.
+3/+4 Unique item olamaz.
Olur diyenler işin sırrını bizimle paylaşsınlar bari.Bu itemleri dupe yaparak da elde edemezsiniz.

Cikletten Cıkıyo Onlar :D :D[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA
Sosyal ağlarda paylaş

benim yolladıgım fraps lara bakarsan party de sadece heaven clanı var onun dışında kimsede olmaz bizim party de bizim yanımızda gezenleri gördügümüz zaman egerki kosp kullanıyosa uyarıyoz kullanmaya devam edigi zaman da biz party olarak town çekiyoz.[signature][hline]Nick : 0di
Class : Warrior
Lvl : XX
Server :Cypher
Clan : Heaven
Irc : Karus
Sosyal ağlarda paylaş

CZ'de hala KOXP çalışıyor.
Bence buradaki BlackWinds nickli arkadaş GM felan değil.
Herkeste +8 Shardlar // herkeste +8 chitin sheller
Shard ve Chitin Shell düşüren yaratıkların slotları bomboşken nasıl sahip olabiliyorlar.
BlackWinds'e sesleniyorum.Edit Char ve illegal item satıyorsan bize de sat da biz de eziklikten kurtulalım.
Eğer BlackWinds buraya bir mesaj yazmazsa ben de tekrar archer olup CZ'de macro açacağım.Oyunu bu şekilde bırakamıyorum.Belki kulakları çınlar beni banlar.Ben oyundan oyun da benden kurtulmuş olur.[signature][hline]NICK : 256
Sosyal ağlarda paylaş

said:
angelusy, 28 Kasım 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
bunu söylemek ıstemıyorum ama söyleyecem czde savasta kosp kullananların allah belasını versın.......yada char acıp kosp la kendını kastıranın

Hahahah bunu sevdim. ozelliklede kospla kendini kastırma kısmını :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Class : Shadow Vain
Lvl : 61 ( lvl e devam ! )
Np : 150.000 ( sabitledim )
Clan : :::Lasombra:::
Sosyal ağlarda paylaş

eet bende ordaydım gordum. 2 haftadır cz ye girmiodum.ii kide gelemişim. rezil durumda cz. Sabah ta girdim cz ye. saat 04:00 gibiydi. cz de toplasan 40 kişi war human orc toplam.
35 indede kosp wardı. baktım olmayacak actım kospu 10 dakkalıgına . kattım onume butun kospcuları taa towna kadar. zaten yarısı öldü. o saatte orda olanlar bilir. ( hatta millet Go go dagger, Dagger save us demeye basladı :D )

biliom kosp acmayıp czden cıkmam gerekirdi ama; insan sabrı da sınırlı....

dahada gelmiom czye savaşada...[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Class : Shadow Vain
Lvl : 61 ( lvl e devam ! )
Np : 150.000 ( sabitledim )
Clan : :::Lasombra:::
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...