256 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Madem BlackWinds bu foruma takılıyor.Konuyu okuyunca bu işle ilgileneceğine dair bir mesaj yazar mı ?[signature][hline]NICK : 256 Server : Cypher IRK : Karus Level : XX Clan : XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bravo 0di pekı o saydıgın ısımlerın gm tarafından deılde gm charı kullanan hacker tarafından banlandıgınıda bılıyomusun ?????????? ceza oyunda deıl ........off sütten cıkmıs ak kasıksınız haa allah ...dimi dostum kosp la koordınat belırleyıp savaslarda yer deıstıren kım ?????????ohh ne guzel chete clanı banlansın sız de rahat rahat doslasın dımı ..:D yok bıraz zor.. o banlanan charları gm kendısı actı[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isilz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 :SHade: yi yazan oldumu. cz de macro kullananlardan bbiri de o...[signature][hline]Name: isilz Class: Shadow Vain Clan: :::Lasombra::: Server: Cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Olympia GM ide.. Ban SHow YApacagına.. Su Savasa ßi ßaksa..[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sevgili Angelus GM'in kendisinin açtığını ben de biliyorum,bütün cypher de biliyor.Bu senin açtığın Ashqiya clanı da zaten ::chete:: nin devamı. Angelus,madem haklısın.benim el morad charım da var.Gidiyorum Dark Marelerin oraya bomboş.Dark Stone lerin olduğu yer bomboş.Crimson Wing ,Falcon vb. kaliteli item düşüren yaratıkların orası hep boş.Peki clanınızdaki +8 Shardları nasıl elde ediyorsunuz? clanınızda kaç tane +8 shard var +8 chitin shell var +3/+4 unique item var? Bunun açıklamasını bana yap yeter.[signature][hline]NICK : 256 Server : Cypher IRK : Karus Level : XX Clan : XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Buyrun bir tane de benden size KOXP kullanıcısı. Arena'da alıştırma yapıyor.Az sonra CZ'ye gider başlar NP kasmaya. alex511 nickli arkadaş. http://rapidshare.de/files/8231439/macro5.avi.html[signature][hline]NICK : 256 Server : Cypher IRK : Karus Level : XX Clan : XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 chete clanından su anda 7 8 kısı anca kaldı dostum ve ayrıca su an 62+ ve master arkadasları clana alıyorum onlarında ıtemlerı de full oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Item düşen yaratıkların yerleri boşken bir serverde Bu kadar +8 item olamaz. +3/+4 Unique item olamaz. Olur diyenler işin sırrını bizimle paylaşsınlar bari.Bu itemleri dupe yaparak da elde edemezsiniz.[signature][hline]NICK : 256 Server : Cypher IRK : Karus Level : XX Clan : XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 cz de dolasıyorsundur anladıgım kadarıyla +8 shrdlar nasıl ??? nerdeyse herkeste var dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: 256, 27 Kasım 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Item düşen yaratıkların yerleri boşken bir serverde Bu kadar +8 item olamaz. +3/+4 Unique item olamaz. Olur diyenler işin sırrını bizimle paylaşsınlar bari.Bu itemleri dupe yaparak da elde edemezsiniz. Cikletten Cıkıyo Onlar :D :D[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 benim yolladıgım fraps lara bakarsan party de sadece heaven clanı var onun dışında kimsede olmaz bizim party de bizim yanımızda gezenleri gördügümüz zaman egerki kosp kullanıyosa uyarıyoz kullanmaya devam edigi zaman da biz party olarak town çekiyoz.[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 CZ'de hala KOXP çalışıyor. Bence buradaki BlackWinds nickli arkadaş GM felan değil. Herkeste +8 Shardlar // herkeste +8 chitin sheller Shard ve Chitin Shell düşüren yaratıkların slotları bomboşken nasıl sahip olabiliyorlar. BlackWinds'e sesleniyorum.Edit Char ve illegal item satıyorsan bize de sat da biz de eziklikten kurtulalım. Eğer BlackWinds buraya bir mesaj yazmazsa ben de tekrar archer olup CZ'de macro açacağım.Oyunu bu şekilde bırakamıyorum.Belki kulakları çınlar beni banlar.Ben oyundan oyun da benden kurtulmuş olur.[signature][hline]NICK : 256 Server : Cypher IRK : Karus Level : XX Clan : XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThEmIlItAn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Üstüne gitme fazla Sayk0'nun Iron, demekki ss leri tam onun seni keserken çekebildi diğerlerine yetişemedi OK a basmaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Valla sen orc olduğun için sen orc açısından bakıon bide el-morad olsan aynı açı bişi değişmio.Ezik gelio açıo macroyu 100 100 götürüo .Sanki bizde aynı dert yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ORc Cypher MuSTaNG[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Buraya bunları boşuna yazıyoruz.GM 7/27 CZ den ayrılmamalı. K2 bunu yapmak zorundadır Premium üyelerine karşı dürüst olmak zorunda.Ama hiç de dürüst değil.[signature][hline]NICK : 256 Server : Cypher IRK : Karus Level : XX Clan : XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bunu söylemek ıstemıyorum ama söyleyecem czde savasta kosp kullananların allah belasını versın.......yada char acıp kosp la kendını kastıranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Angelusy zaten oyunu oynayanların hepsinin allah belasını vermiş :). Oyun başlı başına bela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 CZ'deki bu sorun hala çözümlenebilmiş değil.O yüzden ben de archer olup macro açacağım kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hedefim sadece macrocu kullanıcılar olacaktır.Onun haricinde hiç kimseye 5 li ok atmayacağım.şayet atarsam affola.Gelsin burda bana 5li ok attın desin.Hemen CZ'de gidip bir kenarda aldığım NP'yi geri vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Kullanmaktan tam vazgeçtiğim anda Sultan_Yavuz_Han'dan 5li oklar yedim.Tam tepem attı ben de açtım. BlackWinds Banla da kurtulalım artık kardeşim.[signature][hline]NICK : 256 Server : Cypher IRK : Karus Level : XX Clan : XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngelFall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 BLueShark[signature][hline]Nick : AngelFall Server : Cypher Lvl : XX Class : Priest Clan : HeaveN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: angelusy, 28 Kasım 2005 02:37 tarihinde demiş ki: bunu söylemek ıstemıyorum ama söyleyecem czde savasta kosp kullananların allah belasını versın.......yada char acıp kosp la kendını kastıranın Hahahah bunu sevdim. ozelliklede kospla kendini kastırma kısmını :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 61 ( lvl e devam ! ) Np : 150.000 ( sabitledim ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 haksızmıyım dagger bıraz önce sızın town a gırdım yaw heryerden kosp kuleller deıl kospcular yatırdı off ki off sız gelsenız aynısı sıznde basınıza gelecek el morad karus farketmez allah belalarını versın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 eet bende ordaydım gordum. 2 haftadır cz ye girmiodum.ii kide gelemişim. rezil durumda cz. Sabah ta girdim cz ye. saat 04:00 gibiydi. cz de toplasan 40 kişi war human orc toplam. 35 indede kosp wardı. baktım olmayacak actım kospu 10 dakkalıgına . kattım onume butun kospcuları taa towna kadar. zaten yarısı öldü. o saatte orda olanlar bilir. ( hatta millet Go go dagger, Dagger save us demeye basladı :D ) biliom kosp acmayıp czden cıkmam gerekirdi ama; insan sabrı da sınırlı.... dahada gelmiom czye savaşada...[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 61 ( lvl e devam ! ) Np : 150.000 ( sabitledim ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar