odi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Arkadaşlar CZ'de PK yaparken bile Macro kullanan yüzsüzler var.Ben Karus olduğum için el moradları buraya ekliyorum.El morad ırkındaki arkadaşlar da Macro kullanan Karusların videolarını kaydedip yollarlarsa ve GM'ler (BlackWinds :) ) bu konuyla ilgili birşeyler yaparlarsa bu oyun tekrar güzelleşmeye başlar. http://rapidshare.de/files/8181828/macro1.avi.html http://rapidshare.de/files/8182986/kosp1_new.mpg.html http://rapidshare.de/files/8183887/macro3.avi.html[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 şu söylediğin son cümle çok güzel ama hiç zannetmiyorum :) ama inşallah diyelim[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCkopat_WarrioR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Odi kardes verdigin adresler açılmadı macro yapan elmoradların nickleri yazarmısın ben devamlı pm atem onlara acık hatırlarını sorem karuslara maradonda atıyorum macro yapan bizden degildir ne oyuncu nede insandır!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 H:U:N:T:E:R Da_Vinci _:Unbreakable:_ :Digital_DreamS: cokoMEL_gibson daha videoya kaydedemediklerim de var. El Morad'taki arkadaşlar da Macro yapan Karusları yazarsa iyi olur.[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 valla ben yüzkarası olarak görmuyorum.serverda ilk 5 sıradakı clanlar orclarda o yuzden bı hoşnut göremiyorum[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Job : Shadow Vain Np : 98K Clan :TheMasK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sea8mst7 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ayrıca ceza_yagbu bide eziğin biri var arnoldswazzennger mi ne 100 100 vuruyo eziğin dmgleri onlarda sürekli macro haa bide daggersexy macroculukda üstüne yok lvl:62 np:103.5k clan:T0WN clan leader job:elemantel lord name_::Sea8::_ server:Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: deftonez, 26 Kasım 2005 16:24 tarihinde demiş ki: valla ben yüzkarası olarak görmuyorum.serverda ilk 5 sıradakı clanlar orclarda o yuzden bı hoşnut göremiyorum cok haklısın neden karuslar ılk 5 sırada 0di ss lerı ve ısımlerı bugunden sonra sana ıleteyım cz de ayakta durmak zor her yer kosp ıle kaynıyo sonra bır bakıyosun clana kolu yanıyo[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Valla şöyle bişi diyeyim Ares te her savaşta 1 ay boyunca ::uKYo:: diye birini söylediler ben gm i ne zaman online görsem yazdım. 1 sonunda banlandı oh dedik tamamdır rahatladık 1 hafta sonra yine biri 5 li 5 li okları sallıo bi baktım ::uKYo:: hemen o anda gm e pm attım söyledim alttan bi yazı geçti (açıkçası anlamadım) ama hala savaşta 5li 5li ok atan bi kaç yeni isim var eğer ki gidipte o adamın ismini fln değiştirdiyse allah belasını versin diyorum o gm in[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Valla Pc den silinmiş gerçi siteye çok koydum resimleri ama başka bi resim koyayım belki gülersiniz :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCkopat_WarrioR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bu arkadaslardan biizm clanda olan yok ama mademki GM hiç bi şey yapmıyo bu adamları yanlız oynamaya mahkum edelim herhangi biri bana clan için gelirse almıcam bu forumu okuyon clan lider veya asistlerinede aynısını öneririm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Arkadaşlar video dosyalarına erişememenizin nedeni.Kullanmasını bilmemenizdendir. Nasıl kullanacağınızı anlatayım hemen. Verdiğim linke tıkladığınızda bir sayfa açılacaktır. O sayfada aşağı doğru inince PREMIUM ve FREE linkleri var. FREE linkine tıklıyorsunuz.20-30 sn. geri sayım yapıyor sonra dosyanın reel linkini veriyor tıklıyorsunuz ve indiriyorsunuz :)[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 pckopat sen ben 0di ok yalnızlıga mahkum ettık dıyelım ama ac gözlu olanlar aman 350 k np sı war dıye 400 k np sı war dıye alacaklar dımı ?[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCkopat_WarrioR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ha bu arada ODi kardeş Strogunda savaslarda uzun süre macro kullandıgı bi gercek bunu Elayada söledim ayıp degilmiadam LvL 70 oldu hala macro kullanıyo dedim bence en ayıp eden Strong oldu Heaven gibi bi clanın liderisin ve macro kullanıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: odi, 26 Kasım 2005 16:37 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar video dosyalarına erişememenizin nedeni.Kullanmasını bilmemenizdendir. Nasıl kullanacağınızı anlatayım hemen. Verdiğim linke tıkladığınızda bir sayfa açılacaktır. O sayfada aşağı doğru inince PREMIUM ve FREE linkleri var. FREE linkine tıklıyorsunuz.20-30 sn. geri sayım yapıyor sonra dosyanın reel linkini veriyor tıklıyorsunuz ve indiriyorsunuz :) Bilirler bilirler Az adult Film indirmemişlerdir onlar ordan :D Bu arasda ilk video % 98 de takıldı :([signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sea8mst7 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 haaa bide t_mac midir jordan mıdır nedir allahın noob u hiç durmadan macro insan hiç mi utanmaz ya şurda düzgün bi oyun oynayalım dioz yok macro yok dupe yok hack insanın beynini sikiyolar lütfen böylelerini clanlarınıza falan almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Human Arkadaslardan FinalHit ( 98765 ) ile 1v1 yapan oldumu ? Macro kullanıp kullanmadıgını merak ediyorum. Ki eger kullanmıyosa Nychris bobert ve 411 i 10 a katlayacak kadar ustadır ![signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 61 ( lvl e devam ! ) Np : 150.000 ( sabitledim ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: sea8mst7, 26 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki: ayrıca ceza_yagbu bide eziğin biri var arnoldswazzennger mi ne 100 100 vuruyo eziğin dmgleri onlarda sürekli macro haa bide daggersexy macroculukda üstüne yok lvl:62 np:103.5k clan:T0WN clan leader job:elemantel lord name_::Sea8::_ server:Cypher sen hangı yılda kaldın ceza yagbu 2 ay önce banlandı ....63lvl ıken.. omerkaınne benım aklıam gelen ısım bu dıgerlerının ısmı garıp olan var yazamıyorum su an 0di karuslarda su ısle ılgılen madem gm bu işi yapamıyo bız kendı cabalarımızla yapalım[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Death_dance die bi archer de war ( karus ) kosp kullanıyor.[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 61 ( lvl e devam ! ) Np : 150.000 ( sabitledim ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 26 Kasım 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: DaggerPhobia, 26 Kasım 2005 16:41 tarihinde demiş ki: Human Arkadaslardan FinalHit ( 98765 ) ile 1v1 yapan oldumu ? Macro kullanıp kullanmadıgını merak ediyorum. Ki eger kullanmıyosa Nychris bobert ve 411 i 10 a katlayacak kadar ustadır ! O adam beramustada vardı 98765 nicki ile öttürüyor valla Rogueyi bence ondan iyi kullanan yok kendi görüşüm fazla büyük konuşmıyayım ama Cypher"da oynıyanlar bilir 411 Cypher"da oynasa harcarlar onu ;)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Sayk0, 26 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 26 Kasım 2005 16:41 tarihinde demiş ki: Human Arkadaslardan FinalHit ( 98765 ) ile 1v1 yapan oldumu ? Macro kullanıp kullanmadıgını merak ediyorum. Ki eger kullanmıyosa Nychris bobert ve 411 i 10 a katlayacak kadar ustadır ! O adam beramustada vardı 98765 nicki ile öttürüyor valla Rogueyi bence ondan iyi kullanan yok kendi görüşüm fazla büyük konuşmıyayım ama Cypher"da oynıyanlar bilir 411 Cypher"da oynasa harcarlar onu ;) Ayıpsın harcarız :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 61 ( lvl e devam ! ) Np : 150.000 ( sabitledim ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sea8mst7 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 angelus kardeş ben bir kaç gün önce cezayagbudan macro yedim zaten çok tanıdığım macrocu var adam ban yiyo 5 dk sonra cz towndayım dalga geçiyor bide ben ban mı yedim beyler die soru soruyo bende biliyorum arkadaşın banlandığını ama dediğim gibi ayrıca strong da gerçekten ayıp etmiş :( kos koca heaven clanının liderisi macro ayıp valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCkopat_WarrioR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya bu combo olayını çok iyi bilmem ama somebadystopme die bi ark var cyberde bu adamla partideyiz 6 7 kişiyi flan kesti üstünede şunu yazı - Bide bende buff olsa :) ayrıca adamın elinde SB ler vardı işte bence iyi assasin budur!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: sea8mst7, 26 Kasım 2005 16:46 tarihinde demiş ki: angelus kardeş ben bir kaç gün önce cezayagbudan macro yedim zaten çok tanıdığım macrocu var adam ban yiyo 5 dk sonra cz towndayım dalga geçiyor bide ben ban mı yedim beyler die soru soruyo bende biliyorum arkadaşın banlandığını ama dediğim gibi ayrıca strong da gerçekten ayıp etmiş :( kos koca heaven clanının liderisi macro ayıp valla Peki Strong_ un macro yaptıgını ispat ediceğin bişiy varmı ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesplanus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Valla konu güzel. Tamam kardeşim ex kasıonuz macroyla ama cz de makro kullanmak şerefsizliktir. iyi olan kazansın.[signature][hline]P3spLaNuS CYPHER 6X 7XXXX DRAGONS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Banlı charlarla oyuna giren playerler war. Bunlardan biri xxVxx. 1 lvl e dusuruldu( hala blade master ). ama su anda kasa char olarak kullanılıyor. Cunku GM lerine aklına banlı charları kontrol etmek gelmiyor. Bu Cypherin Databasesinin Siteninkiyle aynı olmasından kaynaklanıyor. Aynı sey areste yapılamaz. ( detaya girmede luzum yok. )[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 61 ( lvl e devam ! ) Np : 150.000 ( sabitledim ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 26 Kasım 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar