Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Gothic, 28 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: sen yine çıplak gitmişsindir :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bende berberlerin muhabbetlerini sevmem adamlar vakit gecirmek icin sanki seni yıllardır tanıorlarmıs gibi muhabbet 1 ara basıma gelmisdir dialog aynen soyle: ben : selamın aleykum abi sacları 3 numara kesidircekdim berber : oo aleykum selam genc buyur otur.. oow dovmeler gercekmi? ben: gercek abi berber : bilader bunlar ne ya doldurmussun kolunu bacagını ben: he be oyle oldu iste berber:canın acımıormu la kolların rengarenk , baska warmı ? ben:war abi bacagımda felan berber: ya bende ısıyorumda senın ark warmı ya sey acısından soyluorum ben erkek organımın uzerıne yaptırıcam boyle bır tane cobra bu arada tesadüf telefonum caldı arayan arkdı.. ben : ya abi gidmem lagzım diyerekden kacdım adam sapık cıkdı a.k goyuslerınde yokmu dovme dıor oralara yapdırıormus herkes rofl[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain. with the fuckin hardcore & nevermore! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bizim burda kro mu diyiyim artık diyecek birşey bulamıyorum. 2 sene filan sürekli orda kestirmiştim saçlarımı, sonra saçlar uzadı 1 sene filan gittim işte favorileri aldırcam. burası kadın kuaförü değil dedi ve kendince şaka yaptı. o günden beri oraya giden tüm tanıdıklarımı başka berbere yönlendirmiştim. Hala da devam ediyorum başka yerlere yönlendirmeye. gerçi şimdi gittiğimde farksız gibi, yaklaşık 2 senedir de burda kestiriyorum ama onunda "kerim kız saçı gibi lann" tipinde espirileri eksik olmuyor. adult cd istiyorlar birde sürekli. nedendir anlamadım.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Falla Hiç Muhabete Girmem...Zten Odun Gibi Suratım Vardır... Ben:Selamın Aleyküm.. Berber:Aleyküm Selam Ben:şöle Böle Kestirecektim Saçı.... Berber:Otur Abi Nasılsın İyi Misn FAlan falan Ben:iyi... Berber:eeee...şöle hebele hübele hüttrü...(Muhabet Açma Çabaları...) Ben:.... En İyi Yöntem Tavsiye Ederim[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bizim berber de dedikoduya başlıyo! adam herkesi soruyo ya yeter dedim be! artık gitmiyorum ona. başka bi berber buldum ama o daha pahalı! :P[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar