Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berberler vol 1

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

bende berberlerin muhabbetlerini sevmem adamlar vakit gecirmek icin sanki seni yıllardır tanıorlarmıs gibi muhabbet 1 ara basıma gelmisdir dialog aynen soyle:

ben : selamın aleykum abi sacları 3 numara kesidircekdim
berber : oo aleykum selam genc buyur otur.. oow dovmeler gercekmi?
ben: gercek abi
berber : bilader bunlar ne ya doldurmussun kolunu bacagını
ben: he be oyle oldu iste
berber:canın acımıormu la kolların rengarenk , baska warmı ?
ben:war abi bacagımda felan
berber: ya bende ısıyorumda senın ark warmı ya sey acısından soyluorum ben erkek organımın uzerıne yaptırıcam boyle bır tane cobra
bu arada tesadüf telefonum caldı arayan arkdı..
ben : ya abi gidmem lagzım diyerekden kacdım
adam sapık cıkdı a.k goyuslerınde yokmu dovme dıor oralara yapdırıormus herkes rofl[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain.
with the fuckin hardcore & nevermore!
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burda kro mu diyiyim artık diyecek birşey bulamıyorum. 2 sene filan sürekli orda kestirmiştim saçlarımı, sonra saçlar uzadı 1 sene filan gittim işte favorileri aldırcam. burası kadın kuaförü değil dedi ve kendince şaka yaptı. o günden beri oraya giden tüm tanıdıklarımı başka berbere yönlendirmiştim. Hala da devam ediyorum başka yerlere yönlendirmeye.

gerçi şimdi gittiğimde farksız gibi, yaklaşık 2 senedir de burda kestiriyorum ama onunda "kerim kız saçı gibi lann" tipinde espirileri eksik olmuyor. adult cd istiyorlar birde sürekli. nedendir anlamadım.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Falla Hiç Muhabete Girmem...Zten Odun Gibi Suratım Vardır...

Ben:Selamın Aleyküm..
Berber:Aleyküm Selam
Ben:şöle Böle Kestirecektim Saçı....
Berber:Otur Abi Nasılsın İyi Misn FAlan falan
Ben:iyi...
Berber:eeee...şöle hebele hübele hüttrü...(Muhabet Açma Çabaları...)
Ben:....

En İyi Yöntem Tavsiye Ederim[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...