UrZa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sanat hicbirseydir. hersey sanattir.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sanat insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: kingpin, 10 Kasım 2005 00:34 tarihinde demiş ki: bence sanat insanın kendine yakışanı giymesidir. yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 şindi bişe yapıyorsun (ne olduğu önemli değil ama yaptığın şeyin "zor" yapılması gerekiyor)... insanların yarısı falan anlamıyor, bazıları da içinde bi anlamlar bulup bissürü anlam yüklüyor felan süper sanat oluyor işte.... veya da olmuyor :) bence birşey sanatsalsa o sanattır :) mesela paticik çok sanatsal :p[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: mono, 11 Kasım 2005 11:42 tarihinde demiş ki: sanat, roxorz bisiyse sanatcida haxorz olmakla yetinmeyi bilir omfgthnxpls. mükemmel bir cevapmış bu. tebrik ediyorum. madalya takmak istiyorum sana.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cid Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sanatın idrak edilebilmesi için öncelikli olan kıstas yapılan şeyin ''özgür irade'' ile yapılmasıdır.Eğer sanatçı özgür iradesini kullanmaz ve zorlandırılırsa yaptığı şeye sanat diyemeyiz. bu nedenle çok ünlü olan Mona Lisa tablosu bir sanat eseri değildir ancak Duchamp'ın Mona Lisa tablosuna baktıgımızda (Mona Lisaya bıyık eklemiştir) rahatlıkla sanat eseri oldugunu söyleyebilir. Bunun yanında bir estetiği , ünikliği bulunmasıda gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sanat kanıtlanabilirliğini nesnelliğin kısıtladığı hezeyanlar, duygulanımlar ve hatta psikotik maneviyatın, kişisel içgörü ve nesnel dışa vurum marifetiyle izafiyetinin özünden ödün verilmeden şahıslar ve toplum nezdinde meşrulaştırılmasıdır.. Yoksa değil midir? Sanat şüpheci midir? Herşey sanat mıdır? müdür müdür müdür? Ve bahsi geçen müdür niçin küçük yaştaki beyinlere sanatı sevdirmek için el işi kağıdından kedi merdiveni yapılmasını ve beyaz kağıda "okulum ve ben" konulu resim yapılmasını kafi görmüştür..ha? neden sorarım size?.. Yoksa sanat hayatımızın köküne baltayı sapıyla kadar sokan olay "blok flüt" adlı nesneyi dayatan zihniyet midir?. "mandolini" alternatif gösteren zihniyet içten ve samimi bir zihniyet midir? yoksa "blok flüt değil mandolin" cümlesinin karşılığı "bok değil kaka" mıdır? Yoksa müfredatı hazırlayanın sanatın insana ne kattığından habersiz olması, okullarda müzik dersi görmenin manasının çocukcağızlara zorla türkü çaldırmak değil, müziği çocukla tanıştırmak olduğunu anlamaması mıdır ters giden.. Sanat hissiyatı çizmek, çalmak, söylemektir.. Keşke beni sanatla bir ucundan tanıştırmakla yükümlü kalabalığın beni ilerde kesin embesil olayım diye yetiştirme çabaları hakkındaki hissiyatımı çizebilseydim..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 öyle demeyin o müdür sayesinde "sabah akşam okulum ve ben içim kurudu be değişikk bir şeyler üreteyim" diyip de sanatçılığa bulaşan var:)(tabi bunlar istisna, çoğunlukla isyanlar bu yönde değilde "elişi kağıdına bir blok flüte iki" şeklinde gelişiyor:)) zaten sanat dediğin olağanla yetinmemek ve yaratıcılığını bir şey yaratmaya kullanmak değil midir bir nevi? bu durumda kural vs şeyleri olmuyor, en fazla aynı özellikleri taşıyan şeyler "bilmemne akımı" falan adı altında toplanıyor o kadar. gerçi göreceli bir kavramı tanımlamak ne kadar akıl karı o da ayrı bir konu[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sanatın tek bir ölçüsü vardır. beğeniler zaman ve mekandan bağımsız mı yoksa sadece güncelliğiyle mi sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar