Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 İSPANYA Liginde geçen hafta sonu Barcelonaya 3-0 yenilerek taraftarının büyük tepkisini çeken ve Şampiyonlar Liginde Lyonla 1-1 berabere kalan Real Madridde yönetim yeni teknik direktör arayışına girdi. Real Madrid yönetimi bir dönem Beşiktaşı da çalıştıran eski teknik direktörü Vicente Del Bosque ile gizli bir görüşme yaparak el sıkıştı. Del Bosquenin büyük ihtimal ile yeni yılda takımın başına geçmesi bekleniyor. Bu arada Marca gazetesi tarafından 85 bin Real Madrid taraftarı arasında yapılan ankentte taraftarların yüzde 24 ü takımın başına yeniden Del Bosquenin gelmesini istedi. Ankette ikinci sırayı yüzde 22 ile Capello alırken, yüzde 16 ile Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez üçüncü sırada yer aldı. Del Bosqueye yeniden takımın başında görmek isteyen taraftarlar, tecrübeli teknik adamın derhal takımın başına gelmesi gerektiğini ifade etti. Taraftarlar ankette ayrıca şuan Real Madridin başında bulunan Brezilyalı hoca Luxemburgonun kredisinin tükendiğini de belirterek, Brezilyalı çalıştırıcının acilen takımdan gönderilmesini de istediler. Bu arada Juventusu çalıştıran Capellonun Real Madride hayır demesi üzerine gözler, bu hafta Real Madrid yönetiminin yapacağı toplantıya çevrildi. Toplantıda büyük bir aksilik olmaması halinde Real yönetiminin del Bosquenin takımın başına geçeceği resmen duyurulacak. Kaynak:Milliyet[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn [Bu mesaj Mavi tarafından 25 Kasım 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 :-/ bari başlığı copy/paste yapmasaydın[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 üşengeçliğim tuttu sabah sabah kusura bakmayın :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Copy paste' den kaynaklanan konu başlığındaki ve konu içeriğindeki yazım hatalarını düzelttim. Konu açarken kontrol edip yazım hatası olup olmadığına dikkat edin lütfen.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 o zaman neden del bosk zamanında cl aldı real madrid?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya fb li olarak del bosque yi sevmiştim ben. bjk den atilinca baya da üzülmüştüm. bence çok iyi bir hoca, fb de de görmek isterim şahsen, istikrardan yanayım bende ama sanırım daum ile olmuyor.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 beşiktaş gibi bi takıma gelerek kariyerinde onemli bi - saglasada reale donerek eski gunlerine donebilir.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 beşiktaş gibi derken ne demek istediğinide açıklarmısın? bende cintonik gibi bi adama soru sorduğum için paticik kariyerime (-) puan koyuyorum.. editlersem (+) alabilir miyim?[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 del bosque kim ya adamın eline verirlerle world class takımı heralde adam ün yapar[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 e aynı takımla hiçbir başarı elde edemeyen hocalarda var tabi ...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 giderse faydali olur, takimi taniyan bi adam kulubun icinden cikmis.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 rıza gibi :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ehuauhaha ama sonu rızaya benzemez bence :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş [Bu mesaj Lothrodel tarafından 27 Kasım 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 benim demek istediğim camia içinden olmanın başarı getirmek için brlirleyici bir kriter olmadığı...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sanmam palavraya benziyor[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hop Capello'yu ellemesinler Man Utd. getirecek takımın başına onu seneye :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar