Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 esprisi guzelde kötü photoshoplamiş ayni resmi 2 farkli yere koymus birindede yamuk duruyo ekran :)[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 abi ama icler acısı durumu cok guzel anlatmıslar :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lol insanlar nelerle ugrasiorlar valla boyle resimi alip degistirmek en ugrasmak istemedigim seydir ama gusel is internet cafeler felan buna bassa ebayde baya para kaldirir acikcasi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yannız ben eskiden lineage2 oynardım, onda bu çinli farmerlar çok felak olaydı...herkes nefret ediodu ve oyunun içne ediolardı. inşallah wowda da çok büyümez bu olay. Tabii lineage2 de olan olay çinlilerim abuk subuk bot fln kullanmayısdı. böle bırakıodu adamlar botu 24 saat başında olmadan farm ediodu char kendisi. bizde onları bulup kesip pk oluoduk :D zaten lineage2 yi bırakmamın nedeni de onlar yüzünden oldu. bigün bi girdim oyuna bütün silahlar vs. yok herşey gitmiş...acountları hackleme de baya sık görülen bişey olmuştu...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Farmer milletin efendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bi sn.. tüm cinliler birbirine benzerdir, bu yüzden karakterleri ve hatta ekranlarının da benzemesi mümkündür. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: mardox, 05 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki: bi sn.. tüm cinliler birbirine benzerdir, bu yüzden karakterleri ve hatta ekranlarının da benzemesi mümkündür. :D ahahah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 toplam 4 yada 5 farklı resim var... :) Ama komedi.Bu işi yapanlarda buna yakın bii yerde çalışıyorlardır heralde...[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bence gercek =) . baksanıza ne guzel hep beraber oyun oynuyolar =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 [spo1=abartmislar]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=351394&poll_id=0&warned=y[/spo] [Bu mesaj zaidral tarafından 29 Kasım 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ahaha hi, please visit my ignore list iyiymis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bunlar cinli deil amerikalı cinlilere b.k atıyorlar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar