Zopik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Gece bööle bişi çektim, sonrada biraz üzerinde oynadım. [spo1=foto][/spo] Fikirlerinizi şeederseniz, üstüne bi de beğenirseniz sevincem. Beğenmeyip sade fikir şeetsenizde olur.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu[Bu mesaj Zopik tarafından 26 Kasım 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 e deişik güzel bişi olmuş bi çalışmada kullanmak için iyi bi mataryel olabilir.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 peki worldü heklemek le ilgisi nedir ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 spoilerı açınca resim çıkmıyo, quotedan falan uğraşmak gerekiyor. resmin ismi de ms-dos olsaymış iyiymiş:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Angelotti, 26 Kasım 2005 18:09 tarihinde demiş ki: peki worldü heklemek le ilgisi nedir ? ne bileyim öyle esti öyle yazdım. çok alakası olduğundan değil yani. geyik olarak bile algılayabilirsiniz. dos buysa kral benim fln :p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: kaleidoscopic, 26 Kasım 2005 19:02 tarihinde demiş ki: spoilerı açınca resim çıkmıyo, quotedan falan uğraşmak gerekiyor. resmin ismi de ms-dos olsaymış iyiymiş:) sorunu anlayamadım. bende düzgün görünüyor. cache'ten falan diyeceğimde quote ne alaka onu anlamadım.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: cenx, 26 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: e deişik güzel bişi olmuş bi çalışmada kullanmak için iyi bi mataryel olabilir. teşekkür ederim. ham hallerinide verebilirim.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aa düzelmiş ya ben sadece bi çarpı vardı gidip qoutedan linki bulup bakmıştım falan ondan dediydim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 eheh kale sağ tık resmi göster deseydin ya güzel olmuş[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Resim de sanırım gizli bir anlam var yani herkes anlayamıyo olsa gerek. Beyaz kare üzerinde kırmızı bi çarpı. Şimdi yorumlamaya çalışıyorum ama benim zekam yetmedi bunun içinden çıkmaya. Fotoğrafçı Zopik herzaman olduğu gibi yine klasını konuşturmuş :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bence güzel.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar