_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Acc. u kapıyım diyorum içideki evler falan silinmeden etmeden kaç ay durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Evler gider hemen diye biliyorum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 4 ay donuk kalmıştı benimki, birşey olmamıştı eve. Yeni düzenlemeyi bilmiyorum ama, benim ev "open to public" ti ve girişe bir notebook koymuştum, gelen geçen mesaj attığı için refresh oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 su an ıcın acc lar kapalı dahı olsa evlerın sılınmesı gıbı bır sey soz konusu degıl, en azından oyle bır acıklama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yaklasik 1 yil once cikacak bir patchle accountu kapali olan evler yikilacakti, nitekim sadece korkutma amacli bunu soyledikleri ortaya cikti. Cok iyi hatirliyorum gecen haziran ayinda feluccada towerlar markladim, o zamandan beridir geyik yaparak insanlarin accountlarini acik tutmalarini boylece aylik para odemelerini sagladilar. Muhtemelen hicbir zaman yikilmicak o evler accountunuzu kapasanizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Muhtemelen Foxx hakli. Gerci Mr Tact (OSI) gecen gun PUB 20 ile (ki Agustos icinde) Phase-3'un aktif edilecegini yani kapali acct'lerin evlerinin yikilacagini soyledi. Ama muhtemelen yapmazlar.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar