_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Yaa ben bişe merak ediom şu macro denen şey sadece usko da mı kullanılabilio? myko ya da japko da kullanılmıo mu?(sakın beni macrocu sanmayın sadece merakımdan soruyom).[signature][hline]Nick : ultrAslan Job : warrior lvl : 36 np : 100/0 Server :olympia Clan :pressOK Renk :Yeşil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hayır sadece uskoda değil... Hatta bomba ve saçma bir uygulama mykoda uygulanıyor. O da eslantta macro açmak serbest. O da sadece lvl kasmak için. Esland dışı yine yasak...Japon serveri olduğu için sürekli yepyeni macrolar üretiyor japon evlatları. Herhalde baş edemediler:P[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 o zmn ben arkdşa diimde gitsin başka ko da(myko falan) kullansın kospu.açıo kosp denen şeyi sı..o güzlm oyunun azına :D. saol yrdmlar için[signature][hline]Nick : ultrAslan Job : warrior lvl : 36 np : 100/0 Server :olympia Clan :KarusAngels(hiç kosper yok clanda(yane rogue) :D ) Renk :Yeşil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkoc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 myko da deimos serverında oynadım ve player cok az oldugu ıcın macro serbest mıs kral her gece macro da ve daha banlanan gormedım uskoda yasak sadece herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar