scuti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya arkadaşlar ben şifremi değiştirmek istiyorum fakat doğum tarihimi bilmiyorum gm le konuşsam bana doğum tarihimi verir mi ve ya başka bi yolu var mı?[signature][hline]Nick: scuti_TR LvL:6x Nation:El Morad Clan: Chosens Job:Arch Mage Np:150 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 vermezler kesinlikle.. şifre deyişimi için gereken bilgileri kesinlikle vermezler[signature][hline] Shadow Knight 61 - %70 1xx.xxx NP (62 gıdım kaldı ha gayret) [Bu mesaj hippo tarafından sık sık değiştirilmektedir.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scuti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yalan olduk desene:([signature][hline]Nick: scuti_TR LvL:6x Nation:El Morad Clan: Chosens Job:Arch Mage Np:150 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar