fixxer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Selam arkadaslar ben bı cd dukkanı ıcın cd takıp programı aradım netten 2 tane bulabıldım ama cok kullanıslı degıl eger freeware bulursanız lınk verebılırmısınız acıl lazım sımdıden tesekkur ilgilenen paticiklere...[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yuhh bea abi koca paticikte bi kisi ucretsiz cd takıp programı bulamadımı ehueuhuehueu :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 stok programı mı oluyor bu?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 vcd ci programı deniliyor halk arasında... dostum www.inndir.com a baktınmı ? orda oluyor öle otomasyonlar...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 inndir.com a baktım ordakıler 5 para etmez ayrıca exasystem.com ada baktım ordakı ıdare eder ama daga ıyısı lazım ve bunu dısında programın tamamen ucretsız olması lazım ilginiz için tekrar tesekkurler..[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 cd storage master 5.71 var en son süper bişi. eğer dükkan açtıysan, ver iki kuruş satın al crack arama ama ben evde kullanacam ve freeware lazım bana ne dersiniz kide?[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Akinsoft'un uygulamalarını deneyebilirsin. Biz satın aldık işe yarayınca.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: fixxer, 18 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki: exasystem.com ada baktım ordakı ıdare eder ama daga ıyısı lazım ve bunu dısında programın tamamen ucretsız olması lazım ilginiz için tekrar tesekkurler.. emek her zaman para ile satilir yada alcaklar tarafindan calinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: pegasus_end, 27 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: said: fixxer, 18 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki: exasystem.com ada baktım ordakı ıdare eder ama daga ıyısı lazım ve bunu dısında programın tamamen ucretsız olması lazım ilginiz için tekrar tesekkurler.. emek her zaman para ile satilir yada alcaklar tarafindan calinir GNU, GPL falan yalan zaten. Emek hep parayla satılır. Yoksa cıs...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 akın softun kı baya bı guzel pek yardımcı olamadınız ama neyse sorun degıl ben hallettım[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: kymophobia, 27 Kasım 2005 23:45 tarihinde demiş ki: said: pegasus_end, 27 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: said: fixxer, 18 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki: exasystem.com ada baktım ordakı ıdare eder ama daga ıyısı lazım ve bunu dısında programın tamamen ucretsız olması lazım ilginiz için tekrar tesekkurler.. emek her zaman para ile satilir yada alcaklar tarafindan calinir GNU, GPL falan yalan zaten. Emek hep parayla satılır. Yoksa cıs... Ahanda Commodore de kafa ayarı olarak geçen şey budur arkadaşlar :lol: Ne yalan söyleyim, çok güzel cevap.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar