Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orjinal oyun alabileceğim internet siteleri?

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

Özellikle Sendit'i tavsiye ederim, müşteri hizmetleri çok iyi. Yalnız Sendit'in tek problemi pakedini gönderirken PTT ile anlaşmalı oldukları için PTT postayı getirip posta kutusunun yanına bırakıyor, kapına getirmiyor. "Benim pakedim özel kargo ile gelsin" dersen ekstra bir ücret ile kapına kadar getiriyorlar. Yalnız farkı; PTT ile göndertirsen shipping ücreti 2-3 dolar birşey oluyor =)[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WhiteDagger, 28 Kasım 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
Ben kargo bekleyemem.. Box olmasıda gerekmiyor diyor isen ...

www.direct2drive.com

burası TR ye hizmet veriyor mu? oyundan oyuna değişmesi muhtemel mi satışların yapılacağı ülkelerin? Civ4 için bazı ülkelere satış yapılacağına dair bir uyarı var mesela.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.direct2drive.com/

adrese bir heyecanla girdim ki,tam bir hayalkırıklıgı,cd parasi yok kargo parasi yok ne bileyim o dvd yi paketleme ,kutu gibi masrafi yok sadece aylik 500-600 dolarlik bir sunucu ile dosyayi sunacaksin bunun icin talep ettigi masraf kutulu ,promosyonlu,dvd kadar;adama sorarlar 'avantajın nerede '?[signature][hline]Forum
Sosyal ağlarda paylaş

streamin, 29 Kasım 2005 00:14 tarihinde demiş ki:

http://www.direct2drive.com/

adrese bir heyecanla girdim ki,tam bir hayalkırıklıgı,cd parasi yok kargo parasi yok ne bileyim o dvd yi paketleme ,kutu gibi masrafi yok sadece aylik 500-600 dolarlik bir sunucu ile dosyayi sunacaksin bunun icin talep ettigi masraf kutulu ,promosyonlu,dvd kadar;adama sorarlar 'avantajın nerede '? [signature][hline]Forum

[Bu mesaj streamin tarafından 29 Kasım 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...