-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 [spo1=111][/spo] baska charla giriyorum bir sorun yok aynı charda arkadasım baska yerden giriyor yine aynı sorun baska charla giriyor sorun yok yani sadece 1 charda bu sorun neden olabilir ? herhangi bir ban çeşidi degil.. bilen yardımcı olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ska bir baslık daha acılmıs bakmadım soryy genelde böle baslıklar acılmadıgı için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Buyur Burdanda yak [spo1=Premium son gün hatası][/spo][signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Valla yapıyo bazen bana da bunu ama o aşamadayken değil. Oyunun içindeyken birden bire atıyor oyundan ve o yazı yazıyor. Ama öyle sık olmuyor. Nedeni hakkında hiç bir fikrim yok...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sadece son günü oldugu içinmi bu hata yani yarına düzelirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 1 gün geçmesi gerekiyo öyle düzeliyo[signature][hline]::Informer:: [Bu mesaj Informer tarafından 28 Kasım 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yardımlarınız için saolun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bendede ayni sorun nation transfer deisti oyuncu gözükmüo fakat nick level yazior starta tikliorum yükleme yapilior tam gecince exe hatasi verior:([signature][hline] ::gel_pc_pc:: Kanayan yaralarimizin yagene ilaci GS ye tesekkür ederiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende %2 de takılıyooo cıldırcamm[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet arkadaşlar premium hesabın son gününde veriyor bu hatayı o yüzden fazla üğraşmayın sadece 1 gün bekleyin düzelir.[signature][hline]Nick:istar_han Job:ice mage Level:52 Nation:El-morad Clan: GOKTURKS Server:Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar