dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Google Desktop tan çok daha başarılı bir indexleme ve arama programı, çalışıtırıyoruz ve search ekranının kenarına salak bir köpek koyacak kadar laubali, işe yaramaz ve hantal Windows searchten kurtuluyoruz.. oldukça başarılı bir programdır efendim kendisi... Ha unutmadan ayrıntılı bilgi almak ve programı indirmek için ahanda linki şudur.. http://www.copernic.com/en/products/desktop-search/download.html[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Efendim Picasa başlığını okurken aklıma geliverdi. Hızlıca uplayalım dedim. Sonra düşündüm de, aslında daha açık bir şeyler yazmak ne biliyim örnekler resimler göstermek falan gerek. Di mi ama? Copernic kurduktan sonra bilgisayarınızda bulunan bütün dosyların listesini çıkartıyor, ve dosya yer değiştirdiğinde, yenileri eklendiğinde veyahut silindiğinde yapmış olduğu taramalar sayesinde bu değişikliklerden haberi oluyor.Dolayısı ile dosyaların listesi her daim güncel tutulmuş oluyor. Peki bu ne işimize yarıyor. Arama yapmanız gerektiği zaman, siz sadece dosya adını yazıyorsunuz ve entera basıyorsunuz. Copernic her şeyin yerini zaten bildiği için saniyesinde aradığınız dosyaya ulaşıveriyorsunuz. ayrıca bu program sayesinde Windows'un pek de kullanışlı olmayan search sistemine çalım basmış oluyorsunuz =) İsterseniz bir iki de resim gösterelim [spo=Copernic Desktop Search Resimleri] Copernic Dosya Arama.. Dosya adını yazın ve hızlıca bulun. Ayrıca mp3lerinize ve ses dosyalarınıza da hızlıca ulaşabilirsiniz. ve buradan dinleyebilirsiniz. Resim arama, resimleri isimle aramak biraz bela bir şey. Dijitalden atılmış resimlerin ilk dosya adları aynı olubiliyor (Tatil_1265 gibi) ancak resimleri bize göstermesi sayesinde aradığımız resime daha kolay ulaşıyoruz Ayrıca Copernic sayesinde E-mail'larımızı da arayabiliyoruz. Aslında bu özellik çok işe yarıyor. Copernic Windows'ta kendisine küçük bir pencere açıyor ve buradan gerek internet üzerinde aramalar, gerekse bilgisayar üzerindeki aramalar için hazır kıta bekliyor tabiri caizse Programın ayarlarını değiştirmek mümkün... (haliyle) [/spo] İşte böyle güzel bir program Copernic Desktop Search.İlginç olan ise Copernic'in bu zorlu işi Google'dan (Google Desktop) daha iyi kotarmış olması. Copernic Google Desktop'a göre daha hızlı listeleme yapıyor ve daha az mem kaybına sebep oluyor. Kısaca dasaaa Copernic Desktop Search tavsiye ediyor. Güle güle kullanın, her aradığınızı anında bulun efendim. Allah kaybolmuş, bulunmayan, gizlenen saklanan dosya göstermesin sizlere... :lol:[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sağolasın dasaa google desktop düşünürken bunu gördüm bunu yükliim bari pc de herşey heryerde bi düzen tutturamadım[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar