oper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 çok basit: ayrılacaksın :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hakkaten bi yolu yok demekki..[signature][hline]Hate it or love it the underdogs on top i m gonna shine homie until my heart stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kendime geldim kendimden utanıyorum [Bu mesaj fastreload tarafından 28 Kasım 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Cevap vermezsin olur biter, takmazsın karşındakini, tabi tabi dersin, peki dersin. Bu akşam tv'de şu film var izle kesin falan dersin konuyu değiştirirsin.[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman, Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman, Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman, Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma, Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar