BssM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 DM weste mindtap farmı için 8 kere ve bir kerede dm tributea girmeme rağmen 3 tane trinket kitabı düşürdüm.Sizce bu benim aşırı balımdanmı kaynaklanıyo yoksa blizz drop rateini arttırmış olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bence senin balın gel biraz epic yolla bana cıkartıp :D[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: BssM, 27 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki: DM weste mindtap farmı için 8 kere ve bir kerede dm tributea girmeme rağmen 3 tane trinket kitabı düşürdüm.Sizce bu benim aşırı balımdanmı kaynaklanıyo yoksa blizz drop rateini arttırmış olabilirmi? Ya onu ben 7 ay once yapmistim ama benim yeni kasan bi arkadasim war onada boyle olmustu galiba artirdilar onu hos oyle bi yazi okumadim blizzardin kendi sitesinde oyle bi aciklamaya denk gelmedim ama bilemiorum yukselttiler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 artma yrine dustu bence. 10goldluk kitaplar 90 golda 100golda satiliyor su an burning legionda.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 evet abi ağlıcam şaman kitabı bugun 100g 150bo ile satılıodu :((((([signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 şaman kitabı ne yaa? ne öğretiyo?[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Quest verio. Ben hergün giderim nerdeyse en az bi kere bi haftasonu giremedim o gün düşmüş arkadaşlara bende bal yok (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 +10 fire res veren trinket verio o quest[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar