FanTAstico Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya bu iron earringsler bende 55 gbdan satın aldim neden legal degilmi aldigim adamda buyuk clanlardan birinde anca zar zor buluyorz para olmadi real parayla aliyoruz bumu sonuc kim haklı kim haksız bunu sonucta servera süren birivar birseyde yaramiyor hyper healling health bonus 10 hp bonus 100 ben neler gördüm areste +10 hell breaker +3 roc we :( bilsem onalr alirdim drop diye alişyoruz serverda olana bak ben napicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Tamam[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Affet ßirader Ne Dedin Anlamadim..[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sence +3 unique veya +10 silahlar legit olma ihtimali varmı?[signature][hline] Shadow Knight 61 lvl 1xx.xxx NP (62 gıdım kaldı ha gayret) [Bu mesaj hippo tarafından sık sık değiştirilmektedir.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar