Mario_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Sevgili Oyun Yöneticilerimizden Bir Ricam Olacak Clan Bug Kalksın Artık Yeter. Yeni Clanlar Görmek istiyoruz Artık serverlerimizde Doğru Dürüst Clan Kalmadı Piyasada Çoğunun yazılışları bile çok çirkin mesala TM ile yazılanlar.. Biraz Değişiklik Olsun Artık Değilmi...[signature][hline]Mario_TR[b] [b]NP: 4980[b] [b]LEVEL 56 SERVER: Ares El Morad www.puma.gen.ms [Bu mesaj Mario_TR tarafından 28 Kasım 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 burda yok kendileri..[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Geçen gün adminle mailleştim konu laglar bug vs vs butip olaylarla ilgili idi tek söylediği hepsi düzelicek sabrınız için tşk. ederim vs vs :D[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 151000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mario_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paticikteki Blackwinds benim Lafı Aklıma Geldiği için Bu Konuyu Açtım Buraya...[signature][hline]Mario_TR[b] [b]NP: 4980[b] [b]LEVEL 56 SERVER: Ares El Morad www.puma.gen.ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar