TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ben birtane sormuştum 150 milyon demişti adam helikoptere kumandası hariçti heralde çünkü sadece helikopter gösterdim kuyruğu falan iskeet formatında kırmızı renkli normal birşeydi birde fiyatı ben yaklaşık 4 sene önce falan sormuştum artmış olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Pennywise onuda bir hilelik vardır : Sorduğun yer neresi ? Onun yok bilmemnesi yoktur o sadece işte bir arabada bulunan temel özelliklerle 450 dolardır zaten servo su yoktur kumandası zaten yoktur vs .. aldığın zaman rodajını yaptırman lazım bir sürü işi var toplam her şey 100 dolara çıkar..[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bide starter diyebi motor var akülü uçakların motorları sert oluyor ve çalıştırırken elini pervaneyle parçalama ihtimali var o yüzden bi motor var pervanenin ucuna dayıyorsun ve çalıştırıyorsun motor pervaneyi çok hızlı döndürüyo pervanede çalışmaya başlıyo:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar