langbogen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 pc min hafızasında 4 cdli bi oyunun nero image ları var.yani her cd nin ayrı bir image ı var. ben daemon tools u kullanarak ilkinden oyunu yüklemeye başladıktan bi müddet sonra 2. cd yi istio ama hiçbi şekilde dier cdnin image ını okutup setup a devam edemiorum. kısacası ben bu oyunu bilgisayara nasıl kurarım???[signature][hline]Dream Theater ---- Petrucci the guitarist ---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Alcohol ile dene. image yapılmış cd lerin dosyalarının uzantıları nedir?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hepsinin .nrg uzantısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 alcohol ile dene dedigi gibi nrg leri açıyo o[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yani sorun image ı açmada değil. setup 22% de dier cd yi istio ben de diger cd nin image nı cd olarak gösteremiorum ve yüklemeye devam edemiorum. bütün cd lerin image ları daemon tools la sorunsuz acılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar