Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sonunda yeni albüm... bu adamların şarkılarıyla melankolik olmak, depresyona girmek bile çekici geliyor...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hemen indiriyorum =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben oncelikle yeni edindim(yani dun elime gecti,) ve cok guzel olmus diye düşünyorum,Please içlerinde en begendigim oldu albume az yorum yapildıgını düşünerek uplamak istedim konuyu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: dory, 14 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: ben oncelikle yeni edindim(yani dun elime gecti,) ve cok guzel olmus diye düşünyorum,Please içlerinde en begendigim oldu albume az yorum yapildıgını düşünerek uplamak istedim konuyu up + Right here 1 haftadır winampta dönen tek şarkı olmakla beraber sözlere melankoli uyumu hat safhaya çıkmış bence... But you always find a way to keep me right here waiting You always find the words to say to keep me right here waiting And if you chose to walk away I'd still be right here waiting Searching for the things to say to keep you right here waiting[signature][hline]Why can't you just forgive me?
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ayrıcana "please" lütfen cok guzel bi sarkıdır kingpine bilem sevdirdim. agzıyla "sarkı budur" dedi[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yalan vallahide billahide :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
arian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Albümde "run away" şarkısının bir gitar riffi var çok güzel geldi kulağıma harbi çuuk oturmuş..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Slider Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hadi bende indireyim bari biraz geç oldu sanırım ama =)
Öne çıkan mesajlar