asas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 daha onceden mıkrofonla kayıt yaparken neden arkadan tısssssssss dıye gelen bı ses var dıyodum sızlerde ses kartı ıyı olmadıgı ıcın demıstınız genlde..pekı bu gelen tıssss sesıne ragmen gıtarın daha fazla duyulması ıcın yapabılıcegım bırsey yokmu zaten mıkrofonu tutubılıcegım kadar yakından tutuyorum..Gene ses kartı ıle mı ılgılıdır bu?
Djan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Belki de mikrofondandir, ama bunu line in ile kayit yapmaya baslayana kadar buyuk ihtimal bilemiyeceksin. [Bu mesaj Djan tarafından 28 Kasım 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 daha öncede belirttiğim gibi,bunun sebebi ses kartından.multimedia ses kartı ile kaliteli kayıt yapmayı beklemeyin..çünkü o sadece ses vermesi için,profosyonel kayıt için değil.unutmadan heleki mikrofonla kayıt yapıyosan,full duplex ses kartın olsa bile adamakıllı bi kayıt mikrofonunda yoksa yine iyi kayıt bekleme.O tıss sesi full duplex ses kartın olsa bile olur mikrofonla.Özel kayıt mikrofonları vardır,behringer'in shure'un falan filan.Line in kayıtlarda full duyplex bi ses kartın varsa kaliteli kayıtlar yapabilirsin.Ama mikrofonla kayıttan hele hele multimedia ses kartı ile bi kalite bekleme.O tıss sesini almanın bi çaresi yok.Boşuna milyarlar harcayıp bi setup kurmadım yani :-)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar