Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 beyaz noktalarla dolmuş siyah tavan aldığın her nefeste içine dolan duman kulaklarından içeri giren ahlaksız sözler insanın yeni ihtiyaçları oldular gerçeğin ötesine ulaşmaya çalışan eller kırıldı ya da toprağa karıştı birer birer gerçekte tutunmaya çalışıyor yenileri artık umutsuz çığlıklarla geçmiş, anılar, hayaller... hepsi öldü... geceyarısı gökteki yıldızların huzurunda toprağın altına uğurlandılar son'a hoşgeldiniz dedi karanlık melekleri onları ittirdik, çılgınlığın kapısından girdik umutsuzlar son'a giderken biz koştuk ta ki bu soğukluktan kurtulana kadar acı, nefret, öfke hala bizimle hep bizimleydiler aslında zaten onlar olmasa kim ne yapardı sevigiyi, huzuru ve mutluluğu umuttan köprüler yaptık sonra küçük bir kibritle yaktık karşı kıyıya boş boş bakıp yeni bir köprü kurmaya başladık tutarsız bilgiler ve duyguların dolandığı bir zihinle hayatta kalmaya çalıştık gerçek olmayanı kabul etmeyen bir dünyada gerçeklerin olmadığı söyledik kovulduk, ezildik. anladık ama anlaşılmadık tüm bunlara rağmen biz yine yaşadık, yaşamaya çalıştık... tee eskilerden(edik; vazgeçtim çokta eski değil, en fazla 1 senedir :|) bir yazı... aklıma geldi ekleyeyim dedim :| (evet, yorum istiyorum)[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel! [Bu mesaj Eshevar tarafından 28 Kasım 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 süpersin gercekten bunu ne zaman yazdın[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 cok guzel olmus .. ellerine saglik bidaa okucam[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 güel olmuş tebrikler:)[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 harika olmuş süper.. eline saglık..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Süper bence. Tam bir öğrenci hayatını özetlemişsin (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar