Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mustafaar

camoka

Öne çıkan mesajlar

ABİ BEN O DEĞİLİM :)

şu anda bende toow yok..o yüzden toow alınca bu questleri yapabilirim demi? yani almaya değer demi? lvl80de tıkandık kaldık ondan soruyorum..hala hızlı lvl atlamanın yolu toow dan geçiyor demi? demi demi demi bu ne ya demi :)

[Bu mesaj camoka tarafından 28 Kasım 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya güzel kardeşim sana danışan yok..2 konuda da saçma sapan laflar ediyorsun..girme kardeşim o zaman bu foruma..git kendine yeni forum aç gereksiz yorumlarını orda yap..
para benim zevk benim..ister mustafa alırım ister toow alırım ister kazıklanırım sana ne..sen git wow oyna..

lütfen yardımcı olmak isteyen arkadaşların cevabını bekliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

TooW bence SOE'nin cikardigi en iyi paketti. Questleri çok hoşuma gitmişti. NGE'den önce 1'i haric tüm questleri zevk alarak yapmıştım. O yüzden NGE sonrasi sadece Flea avlayarak Lvl90 oldum.

Şimdiki sistemle O questler nasildir, yapilabilir mi bilemiyorum. Ama şu anki sistemle zevk almayacağımı biliyorum. Neyse zaten accountlarimi Cancel ettim.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/MBH-MR
Sosyal ağlarda paylaş

questler cok kolay.. beetle cave gibi zorlari yapamamistim nge oncesi simdi 87bh yim cok rahatim.. yaninda 2-3 kisi daha olsn sorn olmaz[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...