camoka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 arkadaşlar..bu mustafar xpleri çok mu düştü? alayım diyorum ama öle 50-150k lardan 1k lara düştüyse daha almıcam.. ltf bilgi.. tşk, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Tekrarlanabilir Hunting XP'leri 53K'dan 75K'dan 1K'ya indi. Dİgerleri ayni. Yani Beatle Cave 170K, Destroy Nestle 105K gibi. Cobantis Yakinsehirde vardi bir Camoka ama[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ABİ BEN O DEĞİLİM :) şu anda bende toow yok..o yüzden toow alınca bu questleri yapabilirim demi? yani almaya değer demi? lvl80de tıkandık kaldık ondan soruyorum..hala hızlı lvl atlamanın yolu toow dan geçiyor demi? demi demi demi bu ne ya demi :) [Bu mesaj camoka tarafından 28 Kasım 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 toow u almak yapabileceğin en büyük 2. yanlış olur (1.yi yapmışsın ztn swg yi alarak :O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya güzel kardeşim sana danışan yok..2 konuda da saçma sapan laflar ediyorsun..girme kardeşim o zaman bu foruma..git kendine yeni forum aç gereksiz yorumlarını orda yap.. para benim zevk benim..ister mustafa alırım ister toow alırım ister kazıklanırım sana ne..sen git wow oyna.. lütfen yardımcı olmak isteyen arkadaşların cevabını bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 TooW bence SOE'nin cikardigi en iyi paketti. Questleri çok hoşuma gitmişti. NGE'den önce 1'i haric tüm questleri zevk alarak yapmıştım. O yüzden NGE sonrasi sadece Flea avlayarak Lvl90 oldum. Şimdiki sistemle O questler nasildir, yapilabilir mi bilemiyorum. Ama şu anki sistemle zevk almayacağımı biliyorum. Neyse zaten accountlarimi Cancel ettim.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 questler cok kolay.. beetle cave gibi zorlari yapamamistim nge oncesi simdi 87bh yim cok rahatim.. yaninda 2-3 kisi daha olsn sorn olmaz[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar