Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Kota yermi?Guest sifre?

DaveMustaine01

Öne çıkan mesajlar

Yaw benım kuzen oynuyor da yemez diyor ffazla cunku bak ben ko oynuyordum o deligibi yiyor neden cunku 400mb harcıo wow 250mb harcio.fazla yemio galiba.bide bu gust sifresi vardı bende onu bliyormusun kuzenle aldık paketi 2 tane sifre cıktı :D suanda sıfre bende ama guest yaıor 10 gunluk free diyor acaba sonradan acabilirmiyim?
Sosyal ağlarda paylaş

yo o konuda endişeniz olmasın, ben de kotalı internet kullanıyorum. eşşek yüküyle müzik indiriyorum. ki abimle aynı interneti paylaşıyoruz. bi kere 30 kağıt gelmişti, 1gb geçmişim. onda da pvp movieleri indirdiğim içindi. yani film indirmezseniz rahat olun. hiç birşeycikler olmaz

evet guest pass i sonradan açabilirsin. hatta 2 paket aldıysanız guest passleri birbirinize verin, çünkü guest pass i verdiğin kişi oyun alıp açarsa, diğer kişi 1 ay beleş kazanıyor

[Bu mesaj Earenwen tarafından 26 Kasım 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evde kotalı internet war günde 2-3 saat hafta sonları full wow oynanıyor, hiç download yapmıyorum(işte patchler falan bide paticikte muhabbet arasında gecen küçük videoları indiriyorum o kadar) , ayda 300-350 mb'tı geçmiyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 26 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
10 gun oynarsin. Devam ettirmek diye bir sey yok.. Oynadigin surece de yapabileceklerin sinirlidir Guest Accountla.

Ayrica Paticik'te kullandigin kelimelere de dikkat etmelisin. Argo pek guzel karsilanmaz...

devam ettiren arkadaşlarım var
ve agro nerede kullanılmış acaba
Sosyal ağlarda paylaş

lol ya ayak üstü bi güldüm muahahha belse giriyomus adam 100m bayılmıcakmıs yok ole bişi 10gün trial bitiyor zaten adı üstünde trial sora 10günlükden devam ettiriyorsun bole bişi o devam içinde yeni cdkey alman lazım yani 100m bayılcan bide oynayan arkına sormussun oda güzel zuahaha burdaki herkes oynuyor sanki biz bişi bilmiyoruz "oynayan arkıma sordum emin misin" eehehehh zuahuahah saolun günde 5dk gülmek kalp krizi riskini azaltıyor bu arada herkes gülsün eheheh
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca özetliyelim
(oynayan arkadasıma sordum) demekle yanlış bişi yapmıyor
sadece edindiği bilginin doğruluğundan emin olmak istiyor arkadaşımız
(agro kelime paticikte hoş karsılanmaz) agro bir kelime yok sanırım
ve sorularının cevabı arkadasım
10 günlük süre boyunca oyna ve yeni bir şifre ile kaldığın yerden devam ed
wow kota yermi sorusunun cevabı en iyi kendi yöntemin olucak
du meter isimli programı indir ve kur nekadar kullanıcağına sen karar ver
umarım basit soru ve cevaplardan kimsenin kalbi kırılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DaveMustaine01, 26 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
Ya şimdi bende 1 tane guest var kuzenn cdsıyle yuklesem bişi de olmaz heralde demi.yani şimdi benım guest şifrem oluyo yasasın belese gircem tabi aylık domalcaz ama olsun 100 milyon vermek zorunda kalmadım hahahah.

Agro degil, argo da mevzu o degil. O 10 gunlugu devam ettirmen icin yeni kutu alip yeni CD-KEY'le accountu normale cevirmen lazim. Yani maddi anlamda bir kazancin oluyorsa sadece 10 gunluktur ama Guestle de bir suru yapamayacagin sey oldugundan deymez.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ya şimdi bende 1 tane guest var kuzenn cdsıyle yuklesem bişi de olmaz heralde demi.yani şimdi benım guest şifrem oluyo yasasın belese gircem tabi aylık domalcaz ama olsun 100 milyon vermek zorunda kalmadım hahahah.

gurur mu duyuyorsun sana hertur teknik ve ingame destegi veren insanlara para vermedigin icin?

kavrayamadim bu adamlarin mantigini ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 26 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
said:

gurur mu duyuyorsun sana hertur teknik ve ingame destegi veren insanlara para vermedigin icin?

kavrayamadim bu adamlarin mantigini ya.

zaten verecekte. zaten de aylık vericek o ingame teknik desteğin karsılıgını yani sonucta
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 27 Kasım 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
20-26 kasım arası haftalik dl'um 590mb benim, hergun de oynuyorum 1-2 saat enaz

eger boleye ock kotu yalnız 2.7=14 yani eheh 14sa benim bi günlük oyunum ve 590mb yok bosverin lol[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...