Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulletproof Monk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İzleyen varmıdır bilmiyorum ama ben cok begendim. Film bastan sonra eglenceli ve hiç sıkmıyor diyebilirim. E biraz da action olunca mis gibi walla :)

Bu arada sinemalara sanırım epey bi sonra gelir, anca netten bulabilirsiniz büyük ihtimal..
Mesaj tarihi:
walla ankarada izledim once kotu bi film gibi gozukuyor adinda meymenet yok ama izlerken sıkılmadim hatta eglendim diye bilirim bazi yerler cok abarti olmush[son sahne ne oyle be]bi de yeni bulletproff monk olcak adam cok maymuna benzio ve daha once "dude where is my car" fln gibi filmlerde oynamis biri yakismamis[adama bakinca gulesim gelio oyle ciddi bir rolde olmamis]

kizda cok hos filmde oynayan,walla izlerseniz zaman kaybi degil arkadaslarla gidin geyik gecersiniz eglenirsiniz :D[hline]Mors certa et hora certa
Mesaj tarihi:
eminmisin? ne ara oynadı yaf, ben o kadar da takip ediom vizyondaki filmleri hiç rastlamadım. büyük sinemalara gelmedi mi acaba dicem de olmaz harelde öle bişi..
Mesaj tarihi:
ben ankarada migrosta gittim ve SADECE orda vardi gayet iyi hatirliyorum, t3ten once geldi onu soyliyim geleli cok oldu biletleri atarim ondan tarihi tam olarak soylimicem[t3un fragmanını ilk o filmde gormushtumde ondan hatirladim herhalde vizyondaki filmi koymadilar][hline]Mors certa et hora certa
Mesaj tarihi:
gosterdi migros ankara da ama 2 hafta ya kaldı ya kalmadı.iyiydi sıkılmadan izlendi.stifler ı gordum de gittim filme yoksa gitmezdim ama abla da oldukca iyiydi hakkını vermek gerek..[hline]Est solarus oth mithas
Mesaj tarihi:
ben genelde capitoldan takip ediyorum. oraya ya gelmedi ya da gözden kacırdım sanırım.
ankaradakilerden zaten bi haberim :)

neyse, güzel film, izleyin işte :P
Mesaj tarihi:
haziranda gösterildi
ben filme davetiye kazandım gitmemeyi düşünüyodum son günün son seansına sıkıldım da gittim ark bulup
bence filmin ismi "klişelerin efendisi" olmalıymış

rezalletti ya
chow yun fat a yazık olmuş diyebilirim[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
said:
OutTrader, 11 August 2003 13:40 tarihinde demiş ki:
ben ankarada migrosta gittim ve SADECE orda vardi gayet iyi hatirliyorum, t3ten once geldi onu soyliyim geleli cok oldu biletleri atarim ondan tarihi tam olarak soylimicem[t3un fragmanını ilk o filmde gormushtumde ondan hatirladim herhalde vizyondaki filmi koymadilar][hline]Mors certa et hora certa

yo ben mithatpasada gitmistim haziranda[hline]sleepin, weepin, with you..
  • Yeni Oluştur...