Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 İzleyen varmıdır bilmiyorum ama ben cok begendim. Film bastan sonra eglenceli ve hiç sıkmıyor diyebilirim. E biraz da action olunca mis gibi walla :) Bu arada sinemalara sanırım epey bi sonra gelir, anca netten bulabilirsiniz büyük ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 walla ankarada izledim once kotu bi film gibi gozukuyor adinda meymenet yok ama izlerken sıkılmadim hatta eglendim diye bilirim bazi yerler cok abarti olmush[son sahne ne oyle be]bi de yeni bulletproff monk olcak adam cok maymuna benzio ve daha once "dude where is my car" fln gibi filmlerde oynamis biri yakismamis[adama bakinca gulesim gelio oyle ciddi bir rolde olmamis] kizda cok hos filmde oynayan,walla izlerseniz zaman kaybi degil arkadaslarla gidin geyik gecersiniz eglenirsiniz :D[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Sinemalara geldi de gitti bile. Uyuyun siz.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 eminmisin? ne ara oynadı yaf, ben o kadar da takip ediom vizyondaki filmleri hiç rastlamadım. büyük sinemalara gelmedi mi acaba dicem de olmaz harelde öle bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben ankarada migrosta gittim ve SADECE orda vardi gayet iyi hatirliyorum, t3ten once geldi onu soyliyim geleli cok oldu biletleri atarim ondan tarihi tam olarak soylimicem[t3un fragmanını ilk o filmde gormushtumde ondan hatirladim herhalde vizyondaki filmi koymadilar][hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 3 hafta kaldı fitaşta hemi de. Ooohooooo...[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 gosterdi migros ankara da ama 2 hafta ya kaldı ya kalmadı.iyiydi sıkılmadan izlendi.stifler ı gordum de gittim filme yoksa gitmezdim ama abla da oldukca iyiydi hakkını vermek gerek..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben de eminim gösterildi çoktan..[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben genelde capitoldan takip ediyorum. oraya ya gelmedi ya da gözden kacırdım sanırım. ankaradakilerden zaten bi haberim :) neyse, güzel film, izleyin işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 haziranda gösterildi ben filme davetiye kazandım gitmemeyi düşünüyodum son günün son seansına sıkıldım da gittim ark bulup bence filmin ismi "klişelerin efendisi" olmalıymış rezalletti ya chow yun fat a yazık olmuş diyebilirim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hatta bu filmle ilgili topic de olması gerekliydi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: OutTrader, 11 August 2003 13:40 tarihinde demiş ki: ben ankarada migrosta gittim ve SADECE orda vardi gayet iyi hatirliyorum, t3ten once geldi onu soyliyim geleli cok oldu biletleri atarim ondan tarihi tam olarak soylimicem[t3un fragmanını ilk o filmde gormushtumde ondan hatirladim herhalde vizyondaki filmi koymadilar][hline]Mors certa et hora certa yo ben mithatpasada gitmistim haziranda[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar