Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızla dinlenecek şarkılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 26 Kasım 2005 02:21 tarihinde demiş ki:
Sivaslı cindy - Sivasın yollarına...

Yok şaka makada kız ile romantizm yapıcaksan..

Tanju Okan -Kadınım..

Hammer Fall - Fallen One

Tanju Okan - Kadınım
+1
vede Clint Mansell/Kronos Quarlet - summer overture

bunlarda romantizm yapıcam diyosan[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares

Bir TIKIN yeter sevgiliiim

[Bu mesaj Joey tarafından 26 Kasım 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Styx-boat on the river nerden esti bilmiyorum...Dene hoşuna gider kızın...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
Babouaa şiiibbb dinleyin ya manyak ötesii varyaaaaa şebo işte yani çılgın bi kız öyle botlar felan kop kop yanii...

Şebnem Ferah Takılın die bir şey yok...

Şebnem Ferah Dinlenir.. :)

Sırf biraz karamsar giyindiği ve şarkılarında bazen isyankarlığı konu aldıgı için Reksin önünde bekleyen kaşar kokulu kız muamelesi yapıyorlar.. yani ok burda yapan yokta aklıma geldi yazdım ulen...

Bu arada... Hammer Fall - Fallen One iyidir dinleyin..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
koy Hakan Taşıyandan Güzgüllerini o saniye şutlasın seni.
Kafan rahatlar :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
' ya bu nası baslık ben onu anlamadımm yani kız var kız var aynı insan var insan var gibi..amac ne kıza sarkı dinletilirken onu söleeen barii :P[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
kurban - yalan

bide cannibal corpse - ı will kill you bunu dinleyince korkar kaçar sende rahat rahat takılırsın :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Six Feet Under - Die M..... F..... dinlemeyin sakın. :P

Chris De Burgh - When I Think Of You dinleyin.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
yavuz çetin:
-erkeğin olmak istiyorum
-benimle uçmak ister misin
-hisset beni[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 26 Kasım 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
said:
Odhinn, 26 Kasım 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
Notre Dame De Paris - Belle

Bu son noktasıdır olayın...
Kız İngilizce biliyosa ne ala, bilmiyosa sözlerini çevirip tek tek anlamlarını söylersin cümlelerin gözlerine baka baka...

kesinlikle bu şarkı süper etki yapar, ama ingilizcesini diil fransızcasını dinlet :) tecrübeyle sabittir, üzerimde denenmiştir :)[signature][hline]~wish you were here~
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 26 Kasım 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
said:
Odhinn, 26 Kasım 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
Notre Dame De Paris - Belle

Bu son noktasıdır olayın...
Kız İngilizce biliyosa ne ala, bilmiyosa sözlerini çevirip tek tek anlamlarını söylersin cümlelerin gözlerine baka baka...

kesinlikle bu şarkı süper etki yapar, ama ingilizcesini diil fransızcasını dinlet :) tecrübeyle sabittir, üzerimde denenmiştir :)[signature][hline]~wish you were here~
Mesaj tarihi:
Duman - Senin Gibi
Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing
Simple Plan - I'd Do It[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
James Blunt - Youre beatiful[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

• Yeni Oluştur...