Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: RedallHoor, 26 Kasım 2005 02:21 tarihinde demiş ki: Sivaslı cindy - Sivasın yollarına... Yok şaka makada kız ile romantizm yapıcaksan.. Tanju Okan -Kadınım.. Hammer Fall - Fallen One Tanju Okan - Kadınım +1 vede Clint Mansell/Kronos Quarlet - summer overture bunlarda romantizm yapıcam diyosan[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim [Bu mesaj Joey tarafından 26 Kasım 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Kıraç:Yıllar Sonra,Çeşminaz,Endamın Yeter, daha var da bunlar yeter şimdilik
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Orhan Gencebay - Kölen olayım.[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Styx-boat on the river nerden esti bilmiyorum...Dene hoşuna gider kızın...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Babouaa şiiibbb dinleyin ya manyak ötesii varyaaaaa şebo işte yani çılgın bi kız öyle botlar felan kop kop yanii... Şebnem Ferah Takılın die bir şey yok... Şebnem Ferah Dinlenir.. :) Sırf biraz karamsar giyindiği ve şarkılarında bazen isyankarlığı konu aldıgı için Reksin önünde bekleyen kaşar kokulu kız muamelesi yapıyorlar.. yani ok burda yapan yokta aklıma geldi yazdım ulen... Bu arada... Hammer Fall - Fallen One iyidir dinleyin..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 koy Hakan Taşıyandan Güzgüllerini o saniye şutlasın seni. Kafan rahatlar :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
irin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ' ya bu nası baslık ben onu anlamadımm yani kız var kız var aynı insan var insan var gibi..amac ne kıza sarkı dinletilirken onu söleeen barii :P[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Extreme Noise Terror - Fucked Up System
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kurban - yalan bide cannibal corpse - ı will kill you bunu dinleyince korkar kaçar sende rahat rahat takılırsın :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Dela Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Methods of Mayhem - Get Naked Limp Bizkit - Nookie cok severler.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Six Feet Under - Die M..... F..... dinlemeyin sakın. :P Chris De Burgh - When I Think Of You dinleyin.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Dela Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kiz yanindayken neden when i think of you dinliyosun, olmaz oyle. pharrel & gwen - can i have it like that de gider.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yavuz çetin: -erkeğin olmak istiyorum -benimle uçmak ister misin -hisset beni[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bi de Sadece Senin Olmak.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Padi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sex&dirth (hacettepeliler veya grup 84 olarakta bilinir)-ellerin nerde
puritania Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Asteroth, 26 Kasım 2005 02:36 tarihinde demiş ki: said: Odhinn, 26 Kasım 2005 02:33 tarihinde demiş ki: Notre Dame De Paris - Belle Bu son noktasıdır olayın... Kız İngilizce biliyosa ne ala, bilmiyosa sözlerini çevirip tek tek anlamlarını söylersin cümlelerin gözlerine baka baka... kesinlikle bu şarkı süper etki yapar, ama ingilizcesini diil fransızcasını dinlet :) tecrübeyle sabittir, üzerimde denenmiştir :)[signature][hline]~wish you were here~
puritania Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Asteroth, 26 Kasım 2005 02:36 tarihinde demiş ki: said: Odhinn, 26 Kasım 2005 02:33 tarihinde demiş ki: Notre Dame De Paris - Belle Bu son noktasıdır olayın... Kız İngilizce biliyosa ne ala, bilmiyosa sözlerini çevirip tek tek anlamlarını söylersin cümlelerin gözlerine baka baka... kesinlikle bu şarkı süper etki yapar, ama ingilizcesini diil fransızcasını dinlet :) tecrübeyle sabittir, üzerimde denenmiştir :)[signature][hline]~wish you were here~
bonfbonf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Duman - Senin Gibi Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing Simple Plan - I'd Do It[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Eminem ft. Dido - Stan[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 megadeth dinlenmicek şarkılar arasında bizzat denedim[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 başlığı görünce boğazımda bi kitlenme gibi bişey oldu anlatamıyorum kendimi...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 James Blunt - Youre beatiful[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Senden çocuğum olsun istiyorum.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Razu, 26 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Senden çocuğum olsun istiyorum. +1500 güzel olur :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Öne çıkan mesajlar