HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Böle evde kızla dinlenesi türkçe şarkı lazım mesela Duman - seni kendime sakladım çilekeş * yok bunlar gibin[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sevdan bir ateş[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sivasın yollarına..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 şarkıcılarında isimlerini yazarmısınız :([signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sivaslı cindy - Sivasın yollarına... Yok şaka makada kız ile romantizm yapıcaksan.. Tanju Okan -Kadınım.. Hammer Fall - Fallen One[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Düş sokağı sakinleri-sevdan bir ateş![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tarz? [Bu mesaj geffen tarafından 26 Kasım 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 limp bizkit- hot dog:P yada mendelsshon- wedding march
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aynen yaa romantizm :D[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: geffen, 26 Kasım 2005 02:22 tarihinde demiş ki: tarz? [Bu mesaj geffen tarafından 26 Kasım 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Duman Çilekeş gibin..[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 abi ne o öle sevdan bi ateş hede hödö bende o ne ya öle en kralı çalacan dilemma dicen i lav yu bitti taam kes kesk esk eskes kes (gece bunaltıyo adam ıbe : P ][signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına..
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Marc Lavoine - J'ai Tout Oublie (Cristina Morocco) Cafe Del Mar - Dido Notre Dame De Paris - Belle[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar......
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Odhinn, 26 Kasım 2005 02:33 tarihinde demiş ki: Notre Dame De Paris - Belle Bu son noktasıdır olayın... Kız İngilizce biliyosa ne ala, bilmiyosa sözlerini çevirip tek tek anlamlarını söylersin cümlelerin gözlerine baka baka...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Athena - Aşk Meşk Yok (.[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 düs sokağı sakinleri ölüm-ölümler-ay kadını gibi sasmaz.[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler...
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 JC Chasez - All Day Long I Dream About Sex
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hold me thrill me kiss me[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 afedersiniz olayın moku çıkmış ama..çaldir romantik biseyler olsun bitsin işte,özellikle buraya sormak pek mantıksız geliyo bana.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ayna grubundan bişeyler aç derim sana mesela ölünce sevemezsem seni falan bi aralar dınlıordum çok sevdıgım bi gruptur[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
fiona Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ayna olabilir evet bi de birtney spears ı ne kadar sevmesem de born to make you happy die bi şarkısı hoş bi şarkı sözleri fln gzl şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Dashboard Confessional - So Beautiful = Kesinlikle Dinleyiniz!!![signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected]
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yabancı ıstemıordu sanırım arkadas :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 şebnem ferah takılın derim özellikle ilk iki albüm[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kızla dinlenecek sarkı diye bir seymi olur kız hangi türden hoslanıyosa onu dinletmeye bak[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:)
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 [spo1=Ölünce Sevemezsem Seni]Toprağından dönsün yüzüm Ölünce sevemezsem seni Kan ağlasın iki gözüm Ölünce sevemezsem seni Hak reahmetin görmeyim Gonca gülün dermeyim Muradıma ermeyim Ölünce sevemezsem seni Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında ölmek istiyorum Ben bu yerde ölsemde Ay yüzlüm yine elde Muhtaç olayım namerde Ölünce sevemezsem seni[/spo] buyur şarkı sözleri bunlar sen karar ver artık[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür [Bu mesaj Hardter tarafından 26 Kasım 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar