Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su yatağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ah teyzeciğim ahh... Sen cüssene bakmadan atlarsan yatağa, çıkabilir misin bi daha ordan?

Ne güzel gülüyolar yanlız ya, hihihahihi :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
ahahaha süper ya sen atlarsan öle olacagı o..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Herkeste atlıyor mübarek. Denemeen kafalama girince :P Özellikle 3. yada 4. gözüken iki kıza koptum ben. Biri hemen kaçıyorda diğeri kalıyor öyle :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
  • Yeni Oluştur...