ennis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Neden? İnsanlar birbirlerini çok kolay yıpratabiliyor ; en basit bir harekette , en basit bir sözcükle... ama neden ? Düşüncesizce yapılan bu olayların amacı ne olabilir? Bencillik mi yoksa? Keşke olmasaydı dediğim anlar sayılıdır oluyor işte. Sadece düşüncesizlik! Kendimi kaptırıyorum peki ne için ? hiç bir zaman gerçekleşmeyecek olan hayallerim için!! İstemek suçmudur ? istediğini elde etmek? Bunları hiç bir zaman anlayamayacağım .... Çünkü fırsat vermiyorlar . Denemek istiyorum bende varım demek istiyorum , onları bende yapabilirim bende verebilirim diyebilmek istiyorum ama olmuyor işte . İşlerim hep yarım kalıyor . Neden başarısızım? soruyorum kendime ama kendimden bir cevap alammıyorum. Neden başarılı olmayayım ? işte aile denen salak kavram burada karşıma çıkıyor. Ben değil onlar benden ümidi kesmiş bir kere! Ölmek istiyorum! ama bu hiç birşeyi değiştirmeyecek .. orada da başarısızım . Böyle yaşam istemiyorum! Ben artık böyle arkadaşlar da istemiyorum ! Haketmiyorum! Belkide böyle düşündüğüm için için hep yanılıyorum , kaybediyorum , üzülüyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aile salak bi kavram diildir ennis! yaş kaç?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sana bişey diyeyim. ailenin derslerinden umudu kesmiş olup olmadığı UMRUNDA BİLE OLMAMALI. sen kendin için yaşa artık. yazdıklarından anlaşılıyor ki başka insanları bazen kendinden daha çok önemsiyorsun doğru mu? Bu hayat senin. Yok arkadaşmış, yok şunu yapsam o ne dermiş, yok şunu söylesem alınır mı diye düşünmenin devri çoktan geçti. Ancak çok sevdiğin insanlar için uygulicaksın bu inceliği. Biraz bencil yaşa hayatı, hayat vahşi çünkü. İçinde yine aynı insan olmaya devam et, sevenlerinle birlikte. Hiç olmadı tek başına.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ennis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ben zaten hep başımaydım.. (viper yaşım 21) [Bu mesaj ennis tarafından 27 Kasım 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ennis senın yasadıgını bende yasıyorum kac tane konu actım vs bısuru sey yaptım bısılerı degıstırmek ıcın ama cozumu bulamadım su ana kadar kımsenın ustune gıtmıyorum kımseye cok yakında davranmıyorum ..Benım cozum yontemlerımden bırı bu mesela..Sende bıraz sakın kafayla mesela gece yatarken dusun derım...Bırsey bır cozum yolu mutlaka bulursun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar