Abus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ya arkadaşlar oyunun sonundayım kaileena yı sand portala itiyoruz ya geleceğe gitmesi için o gittikten sonra ben sand portalı kullanamıyorum. Neden böle bir olay var? [Bu mesaj Abus tarafından 27 Kasım 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Cunku biraz daha ilerlersen oyun sonu canavarı ile kapısıyosun da ondan, oyunu bitirmisin zaten.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tamamda işte o canavar dediğin dahaka present da ve ben past dayım present a gitmek için sand portalı kullanmam lazım ama kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 normal olarak gecmen lazım eminmisin belkide presentdasındır kaleenayı oyunun en tepesindeki gryphonu öldürdüğümüz yerde bulcaz full can ve full sandle git[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bak burda neyi nasil yapman gerektigini vidyolarda gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Olayı yabancı sitelerde araştırınca şu sonuca ulaştım, bu bir bug mış. Yapmam gereken şey ise şu sandwraith olduktan sonra sandportallarda hiç save yapmamak. Onca yeri baştan oynayacam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar