Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bilgisayarım sık sık kafayı yediğnen bol bol reset yiyo, o yüzden yüzey taraması istesede nasıl olsa bi kaç gün sonra tekrar isteyeceğinden hiç yüzey taraması yapmıyorum, neyse konuya gelelim bilgisayarı açıyorum icq açıyorum kazaa açıyorum bişiler download edip muzik dinleyip paticik okurken 5 dakka sonra makina 2-3 iexplorer ı kaldırmıyo kitleniyo ctrl alt del yaptığımda sistem kaynakları tehlikeli derece de düşük xx oygulamasını sonlandırmak istiyomusunuz diye soruyo felan ama eskiden kazaa+icq+kafadan 30 ie kaldırıyodu makine yardım lütfen[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 VİRÜSSSSSSSSSSS !!! BACKDOORRRRRRR ! TROJJJJJAAAAAAAAAANNNN ! Haahuhauh. Pokeimam gibi oldu.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 önce si spybotu indir[download.com'dan bak bul],sonra scandisk yap bad sectorleri temizle vede artik bilg iyi davran! [olmadi bi format iyi gider ram'den degil hdd bicmisin sen,virtual memory fln alamiyodur pc delirir tabi][hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ehe tahmin etmiştim de bişiler silsem olur mu?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bi de cümlen biraz anlaşılmaz olmuş spybot mu temizliyo badsector u yoksa scandisk mi?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Scandisk Bad Sector temizlemez işaretler. Bilgisayar oraya yazmaya yeltenmez. Spybot'da spyware varsa bulur gösterir siler. Bu arada ram'da sorun olsa bilgisayar kilitlenir yada restart atar. (Benzer olarak cpu çok ısınınca ve ekran kartı fazla zorlanınca da bunlar olabilir.)[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yani şimdi format şart mı?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Başlık değiştirildi. Daha açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama daha makul olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 :) o kadar gına geldi ki öyle yazıvermişim pardon :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar