Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Sırasıya, Paticik nick'leri, Global nick'ler ve mail[msn] adresleri... CarlaSS - Kardan - [email protected] Sostizm - SostiTR - [email protected] Zorba - Bela - [email protected] Tonec - Tonec - [email protected] (Üye Değil) - Acheulean I - [email protected] Kapıkulu - Hakan - [email protected] FireTiger - Omer - [email protected] Sirplaya - Algus - [email protected] Cleric - hoamaru - [email protected] JuM - (Bilmiyorum) - [email protected] Giovanni - (Bilmiyorum) - [email protected] Preas - (Bilmiyorum) - [email protected] (Bilmiyorum) - (Bilmiyorum) - [email protected] Keyzar - Keyzar - [email protected] ........................................................................ Xaiyn - (Bilmiyorum) - (Bilmiyorum) {Avrupa Serverları} Tunch - (Bilmiyorum) - [email protected] {Avrupa Serverları} Bilmediğim için yazamadığım bilgileri iletirseniz sevinirim...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ben ben ? ayıp ama :)[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Çık aradan Mert:). Sanki aktif oyuncusun da, bir de gelmiş ben ben diyorsun...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hehe karkater ismim General Zai[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 benimde var karakterim, adini ben bile unuttum ama...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Benim de global nick'imin Zebris olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hanii benn ayıp ama mert e katılıom =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 [quote Keyzar (Üye Değil) - Acheulean I - [email protected] ... artık üyee :) [Bu mesaj Zeal tarafından 28 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Anaaa NOyan'da yaşıyormuşşşş Ehhe gelsenya be kardeş sen de geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
sostizm
Ehhe gelsenya be kardeş sen de geriye.
Sosyal ağlarda paylaş