Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Sırasıya, Paticik nick'leri, Global nick'ler ve mail[msn] adresleri... CarlaSS - Kardan - [email protected] Sostizm - SostiTR - [email protected] Zorba - Bela - [email protected] Tonec - Tonec - [email protected] (Üye Değil) - Acheulean I - [email protected] Kapıkulu - Hakan - [email protected] FireTiger - Omer - [email protected] Sirplaya - Algus - [email protected] Cleric - hoamaru - [email protected] JuM - (Bilmiyorum) - [email protected] Giovanni - (Bilmiyorum) - [email protected] Preas - (Bilmiyorum) - [email protected] (Bilmiyorum) - (Bilmiyorum) - [email protected] Keyzar - Keyzar - [email protected] ........................................................................ Xaiyn - (Bilmiyorum) - (Bilmiyorum) {Avrupa Serverları} Tunch - (Bilmiyorum) - [email protected] {Avrupa Serverları} Bilmediğim için yazamadığım bilgileri iletirseniz sevinirim...[signature][hline]Hatalıysam 155
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ben ben ? ayıp ama :)[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun?
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Çık aradan Mert:). Sanki aktif oyuncusun da, bir de gelmiş ben ben diyorsun...[signature][hline]Hatalıysam 155
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hehe karkater ismim General Zai[signature][hline]proud member of the thievery corporation
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 benimde var karakterim, adini ben bile unuttum ama...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Benim de global nick'imin Zebris olmasi lazim.
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hanii benn ayıp ama mert e katılıom =)
Zeal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 [quote Keyzar (Üye Değil) - Acheulean I - [email protected] ... artık üyee :) [Bu mesaj Zeal tarafından 28 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Anaaa NOyan'da yaşıyormuşşşş Ehhe gelsenya be kardeş sen de geriye.
Öne çıkan mesajlar
sostizm
Ehhe gelsenya be kardeş sen de geriye.